Ruuben on rõõmsameelne poisiklutt, kel on uhke valge vunts ja Miku on see, kel on pisikesed täpilised varbakesed. Ühtlasi on Miku ka pesakonna kõige suurem kassilaps, vanust on tal veel alla aasta, kuid ta annab juba peaaegu kolmveerand kassi välja.

Kass Miku

Iseloomu poolest on need kaks poissi sellised, nagu poisid ikka. Nad on krutskeid täis ja parajad võrukaelad. Nad armastavad maadelda ja üheskoos moodustavad korraliku nurruduo. Tegelikult on neil uue kodu leidmisega väga kiire, sest hetkel jagavad nad kodu küülikutega. Selline elukorraldus ei meeldi küülikutele kohe teps mitte ja kõik elanikud on hetkelisest elukorraldusest pisut stressis. Kauemaks need kaks vahvat selli hoiukodusse kahjuks jääda ei saa.

Kass Ruuben

Mõlemad karvapallid on väga sõbraliku iseloomuga ja armastavad tohutult inimese seltskonda. Nad on kiibistatud, kastreeritud ja läbinud parasiitidevastase tõrje. Samuti on nad Pesaleidja vabatahtlike hoole all selgeks õppinud viisakad kombed ja oskavad kasutada ka liivakasti. Nüüd otsivad nad omale päriskodu. Ehk saad Sina neid aidata?

Kass Miku

Kiisude kohta jagab rohkem infot Pesaleidja MTÜ. Kui soovid ühele neist või mõlemale kodu pakkuda, siis täida ankeet SIIN ja Pesaleidja MTÜ võtab sinuga ühendust.

Mõlemad kassipoisid leidsid endale uued kodud!