Sooja otsima pugenud kassipoeg oli hirmul ja endast väljas. Tema päästmiseks kutsusid Andrew ja Christine kohale esmalt tuletõrjujad, sest omadel jõududel neil kassikest aidata ei õnnestunud. Üheskoos prooviti nii üht- kui teistpidi, kuid tulutult. Kass oli sügavale pugenud ja ei julgenud end näole anda.

Lõpuks ei jäänud neil muud üle, kui tuletõrje eskordi saatel autoremonditöökotta sõita, kuid see tähendas, et Andrew pidi taas mootori käivitama ja kassiga edasi sõitma. See oli Andrew ja Christine jaoks tohutult raske sõit. Nad elasid kassipojale kaasa, kuid neil ei jäänud muud üle, kui loota vaid parimat. Autoremonditöökojas tõsteti auto üles ja kass saadi mootori vahelt viimaks ka kätte.

Peale niivõrd pikka ja emotsiooniderohket päästeoperatsiooni oli kõigi asjaosaliste kergendus suur, kui kiisu viimaks turvaliselt kätte saadi. Andrew ja Christine võtsid kassipoja endale. Christine ristis kassipoja Dallaseks juba ammu enne seda, kui nad teda veel näinudki olid.

Praeguste talvekülmadega otsivad hulkuvad kassid sooja ulualust ja seetõttu nad automootori vahele külma ja tuule eest varju poevad. Ka Eestis on neid juhtumeid olnud ja loomakaitseorganisatsioonid tuletavad inimestele külma saabudes alati meelde, et märkaksime automootori lähedusse sooja otsima läinud kassipoegi. Sageli võib neid seal veel hommikulgi kohata. Enne, kui sõitma asud, veendu, et automootori vahel mõni elusolend ei kükita!