Pelle tugev iseloom ja hämmastav võime raskustest üle olla, ei jäänud märkamata kellelegi, nimelt ronis Pelle kõige kiuste, läbi valu jalgu lohistades isegi liivakasti kasutama - tema ei olnud valmis alla andma. Nukra ilme ja abi anuva pilguga kass ei jätnud vabatahtlikele muud võimalust, kui teha tema päästmiseks kõik, mis vähegi võimalik.

Tihti käib mure lainetena ning ajal, mil Pelle leiti, olid Saaremaa Lemmikloomade Turvakodu kõik ressursid rohkem kui pingul. Igal nädal leiti mitmeid hüljatud kassipesakondi ja samuti oli tagumiste käppade luumurdudega kulukal ravil Harley, kes oli autoga kokkupõrkes kaotajaks jäänud. "Nii ei jäänudki muud üle, kui pisarsilmil postitada taas abipalve ning loota, et kuskil läheb kass Pelle lugu kellelegi korda," sõnab vabatahtlik.

Õnneks peab paika ütlus, et jagatud mure on pool muret ning hoolivate inimeste abiga sai Pelle juba esimesel võimalusel Tallinnasse kliinikusse ravile. Kohale jõudes selgus aga tõsiasi, et jalgade operatsioon peab ootama, kuna kass ei oleks seda üle elanud. Nädala jagu intensiivset hoolt ja ravi aitas Pellel juba piisavalt kosuda ning jalgadele sai paigaldada fiksaatori. Tekkis ka lootus, et kildudeks purunenud sääreluuga jalga ei olegi ehk tarvis amputeerida.

Pärast kõiki neid kannatusi, mida Pelle oma mõne elukuu jooksul juba taluma oli pidanud, tekkis tal soolepõletiku näol veel üks tagasilöök, kuid arstide kiire reageerimine ja otsus teha diagnostiline operatsioon andsid tulemust - Pelle sai diagnoosi, reageeris ravile ning paranes.

Ja lõpuks jõudiski kätte see imeline aeg, kus õnnesärgis sündinud vapper Pelle on valmis koju minema, ta on nüüdseks ka kastreeritud, vaktsineeritud ja kiibitud ning otsib päris oma kodu! Eelnevatest katsumustest annab märku vaid vaevumärgatav lonkamine, mida kogenematu silm ei näegi. Ükski üleelamine ega ravi ei ole aga vähendanud ta malbust ja sõbralikkust, usku inimestesse ja headusesse. Paimaias Pelle ootab hoiupere juures Tallinnas päris oma kodu, kus teda hoitakse ja armastatakse!

Kui tunned, et Pelle on just see kass, kes sinu perest puudu on, siis võta vaid ühendust vabatahtlikuga meiliaadressil saareloomad@saareloomad.ee ja paku Pellele armastavat kodu, mida ta väärib!