Pärnu varjupaiga hoole all olev Taavet on 7-aastane suurt kasvu koer. Tegelikult on ta paras hiiglane, kes oma välimuselt mõjub kui hirmutav valvekoer, kuid sisimas on tõeline mõmmik. Varjupaiga hoole alla sattus ta augustikuus.

Taavet on üliägeda välimuse ja veelgi vahvama iseloomuga koer, kes on pidanud millegipärast terve oma elu ketikoera elu elama. Tema omanikuks oli asotsiaalne meesterahvas, kes koera eest suurt ei hoolitsenud. lmselt veetis Taavet enamuse oma ajast kusagil aianurgas ja inimestega ta palju kokku ei puutunud. Keerulise mineviku tõttu võiks eeldada, et Taavet on kurja ja ettearvamatu iseloomuga lõukoer. Seda arvasid ka Pärnu varjupaiga töötajad, kui Taavet nende hoole alla jõudis, kõigi üllatuseks vaatas nende suurte silmade tagant vastu hoopis täielik kaisukaru, kes noris paisid ja tahtis inimese seltskonda, ilmselgelt tundis ta sellest väga puudust.

Taavet on küll 7-aastane, kuid tema puhul ei pea seda vanust kindlasti mitte pelgama. Ta on krapsakas ja kepsutab varjupaigas rõõmsalt ringi. Vaatamata oma endisele elule, jalutab Taavet viisakalt ka rihma otsas ja on suur pallimängija. Ta sobib elama majja, millel on oma aed. Tegelikult saab ta hästi ka õues hakkama, kui pererahvas koerale korralikult soojustatud kuudi ehitab. Tal on paks ja tihe karv.

Oma jõulise välimuse poolest sobib ta hästi valvuriks, sest paari haugatusega peletab ta eemale kõik vähegi kahtlasena näivad isikud. Taavetit pildistanud fotograaf sõnas samuti, et koer, kes tundus esmapilgul suur ja õudne ning kelle haugatus tekitas tunde, et nüüd on ainus variant jalgadele valu anda, oli tegelikult üks ägedamaid koeri. Taavet oli üdini sõbralik ja rõõmsameelne ning lakkus kõigepealt fotograafi kaamera hoolega üle. Seejärel asus ta poseerima. Ju üritas ta teha omalt poolt kõik selleks, et ka tema Koduleidja projekti raames jõuluks koju saaks!

Aitame Taavetit! See koer on uuele omanikule ustav sõber ja kaaslane terveks eluks! Ta on terve, sotsiaalne, rahuliku loomuga ja leplik koer. Varjupaiga jaoks on ta niiöelda "kuulikindel" koer, kellega võib jalutama minna iga külastaja, kes varjupaika satub. Olgugi, et tema minevik ei ole olnud kerge, pole tal ühtki probleemi. Ta on rõõmurull, kes ootab uut võimalust!

Taavet on kastreeritud, kiibitud, vaktsineeritud ja saanud parasiiditõrje. Ta on valmis oma uueks eluks!

Iga "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa kotitäie toitu ja vahva jõuluüllatuse.

Kui Sina saad Taavetit aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Pärnu varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT! Aitame Taaveti jõuluks koju!