Tallinna varjupaigas ootab kodu lausa 42 koera! Kaheksa neist on pisikesed kutsikad. Kõik nad soovivad uut võimalust ja armastavat perekonda. Kas me suudame neid üheskoos aidata? Üks Tallinna varjupaiga hoolealustest on koerake nimega Freddy. Freddy on noor ja ülimalt vahva lemmikloom, kes sobib elama ka korterisse, sest ta on tõesti pisikest kasvu.

1,5-aastane Freddy on varjupaiga hoole all olnud alates maikuust, kui ta Kristiine kandist leiti. Sellest ajast saadik on ta läbi käinud juba kolm erinevat hoiukodu ning nüüd maandunud Tallinna varjupaigas. Hoiukodudes avaldub Freddyl väike probleem, ta kipub oma ümbruskonda kaitsma. Ka lastega on tal raske. Kõik need kolm hoiukodu on püüdnud Freddy murega ka tegeleda ja olukord ei ole üldse mitte lootusetu! Iseloomu poolest on Freddy on üsna ettevaatlik koer ja tal on keeruline inimesi kohe omaks võtta. See on arusaadav, ta on ju lausa kolmest hoiukodust läbi käinud - ja kes teab, võibolla on ka tema eelmine elu olnud parajalt keeruline.

Freddy käitumisprobleemi põhjus ei ole teada, sest tema mineviku kohta ei oska ju keegi midagi öelda. Kõige keerulisem seejuures on asjaolu, et Freddy probleemne käitumine avaldub üksnes hoiukodus. Seal võtab Freddy üle võimust mingi seletamatu hirm ja ta kipub oma ümbruskonda kaitsma. Varjupaigas on Freddy aga täielik kullatükk. Temaga ei ole mitte ühtegi probleemi. Tallinna varjupaiga juhataja Eve Tobiase sõnul on Freddy seal täiesti "kuulikindel" koer, kellega võib iga soovija jalutama lubada. Kuna tema probleem varjupaiga seinte vahel ei avaldu, ei õnnestu varjupaigal selle murega ka tegeleda. See jääb uue omaniku hooleks - ja kes teab, võibolla, kui Freddy leiab selle õige perekonna, siis see probleem ei avaldugi.

Freddy vajab enda kõvale liikuvat ja krapsakat inimest, kes oleks valmis temaga vaeva nägema.

Freddy sobib inimesele, kes on tõesti valmis temaga tegelema. Freddyt tuleks kuulata ja tema murega ka tegeleda. Freddy vajab koolitust. Viimase hoiukodu perenaine oli veendunud, et järjekindla töö tulemusel saab Freddyst ka asja, seda ütles ka tuntud koerakoolitaja Sirje Vets, kelle käe all Freddy õppis. Kahjuks ei õnnestunud hoiukodul seda probleemi siiski lõpuni ära lahendada.

Freddyl on kõik baaskäsklused selged ja maiust nähes on ta krapsti püsti ning valmis tegutsema. Ta armastab inimesega tööd teha! Freddy vajab enda kõvale liikuvat ja krapsakat inimest, kes oleks valmis temaga vaeva nägema. Freddy on hoolest ja armastusest nii pikalt puudust tundnud. Ta vajab kedagi, kes oleks valmis pühenduma. Ta vajab kedagi, keda ta saaks lõpuks ometi usaldada. Freddy otsib päriskodu, kuhu jääda. Pole välistatud, et Freddyle meeldiks ka teised neljakäpalised, võibolla tunneb ta end nende keskel turvalisemalt, sest varjupaigas on sõpru ju lausa 42.

Freddy on kastreeritud, kiibitud, vaktsineeritud ja saanud parasiiditõrje. Ta on valmis oma uueks eluks!

Iga "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa kotitäie toitu ja vahva jõuluüllatuse!

Kui Sina saad Freddyt aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Tallinna varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT!