Lordi on lühikarvaline noor koer, kes ootab uut kodu Pärnu varjupaigas. Ta otsib uut perekonda juba septembrikuu algusest saadik, kuid see, miks ta ikka veel varjupaigas on, on tõepoolest üks suur mõistatus. Tegemist on tõeliselt krapsaka, rõõmsameelse ja õpihimulise koeraga, kes armastab inimesi ja inimeste seltsi.

Vaid 2,5-aastane koer on elanud peamiselt kodukoera elu. Ta oskab trikke ja sobib liikuvale inimesele.

Lordi on vaid 2,5-aastane koer, kuid Pärnu varjupaiga hoole all on ta juba teist korda. Enamuse oma elust on ta elanud kodukoera elu. Tal on olnud toredad ja hoolivad omanikud, kuid Lordil pole lihtsalt vedanud. Tema esimene omanik lahkus siit ilmast ja seetõttu koer varjupaika sattuski. Kuna omaniku pojal ei olnud toona võimalik koerale väärilist kodu pakkuda, otsiti Lordile uus kodu. Ta leidiski uue kodu ja algus seal oli väga ilus. Kahjuks jõudis Lordi uues kodus vaid paar kuud olla, sest uus omanik haigestus sedavõrd raskelt, et koera eest hoolitsemine osutus võimatuks. Pärnu varjupaik otsustas koera tagasi oma hoole alla võtta, sest see oli koera jaoks parim variant.

Olenemata sellest, et Lordi on elanud mitmes kodus ja mitme perekonnaga, on ta väga sotsiaalne ja seltsiv koer. Ta armastab inimesi ja nende lähedust. Ta ei ole oma lootust kaotanud. Tegelikult on Lordil ju terve elu veel ees! Ta otsib oma võimalust.

Lordi on väga õpihimuline ja entusiastlik noor koer, kes sobiks hästi just aktiivsema elustiiliga perele. Kindlasti saaks temaga teha sporti, nautida jalutuskäike looduses ja õpetada erinevaid trikke. Ta on sotsialiseeritud ja inimestega harjunud.

Lordil on terve elu veel ees! Ta on sotsialiseeritud ja inimestega harjunud koer.

Kui enamus varjupaigas olevatest koertest oskab vaid kõige elementaarsemaid käsklusi nagu näiteks "istu", siis Lordil on varuks terve repertuaar trikke, millega potentsiaalseid omanikke võluda. Lordi oskab käppa anda ja sitsida. Sitsib ta muidugi vaid juhul, kui selleks on ikka tõeliselt hea põhjus, niisama ta seda üllatust varrukast välja ei tõmba.

Pärnu kodutute loomade varjupaik

Kui uurida, mis krutskeid Lordi teinud on, siis hakkavad Pärnu varjupaiga töötajad naerma. Lordi on koer, kelle magamisase kipub öösiti plahvatama. Vajupaiga töötajatel on mitmeid kordi juhtunud, et hommikul Lordit tervitama minnes leiavad nad koera keset suurt vatihunnikut. Lordil on seejuures muidugi täiesti süütu nägu peas. Tema ei tea sellest intsidendist midagi. Madrats ühtäkki lihtsalt plahvatas! Iga öö seda ei juhtu, aga vahel tuleb ette küll, siis on kõik kohad vatitükke täis ja vaene loomake magab ise palja põranda peal.

Kolmandal ringil olev Lordi otsib endale nüüd uut perekonda. Ta unistab oma majast ja aiast, kus ringi tuuritada. Ta ootab omanikku, kes viitsiks temaga ringi seigelda ja jalutuskäikudel sammu pidada. Pärnu varjupaiga töötajad tõdevad, et on kaks peamist põhjust, miks kord juba kodu leidnud koerad tagasi varjupaika satuvad. On inimesi, kes hindavad oma võimeid üle ja ei saa uue loomaga siiski hakkama, on ka neid, kes haigestuvad ning koera eest hoolitsemine osutub äärmiselt keeruliseks. Lordiga just niiviisi juhtuski.

Lordi on kastreeritud, kiibitud, vaktsineeritud ja saanud parasiiditõrje. Ta on oma uueks eluks valmis!

Iga "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa kotitäie toitu!

Kui Sina saad Lordit aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Pärnu varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT. Aitame Lordi jõuluks koju!