Raffi on musta-valgekirju isane koer, kes ootab kodu Võru varjupaigas. Ta sattus varjupaika 2. novembril, kui üks hea inimene märkas teda Antsla linnavahel ringi luusimas ja teatas sellest siis varjupaika. Teadmata, et Antsla linnast leitud loomad lähevad Võru varjupaiga hoole alla, püüdis ta koera ise kinni ja viis Tartusse kohale. Sealt edasi reisis Raffi juba Võru varjupaika. Paraku ei igatsenud teda keegi. Kahe nädala jooksul ei tunnistanud keegi teda omaks ja nüüd ootab Raffi omale uut ja armastavat kodu.

Raffi on terava silmavaatega, energiline ja õpihimuline koer. Kuna vanust on tal vaid alla kahe aasta, saab uus omanik teda kindlasti oma käe järgi kasvatada. Raffi tahab inimesega tööd teha, ta on kontaktne ja valmis tegutsema! Leiduks vaid keegi, kes temaga tegeleda viitsib! Raffi sobib aktiivsemale inimesele, sest ta tahab liikuda ja tegutseda. Ta on uudishimulik ja valmis õppima, mistõttu sobiks ta kindlasti inimesele, kes tahaks temaga harrastada ka mõnd koeraspordiala.

Raffi sobiks ka maale elama. Võru varjupaiga töötajad on märganud, et temast saaks koolitada ühe hea karjaajaja või lambakarja valvaja, kui leiduks keegi, kes teda õpetaks. Raffi on innukas ja valmis õppima! Tema ei ole laisk või loid. Ta on krapsakas ja rõõmus koer!

Raffi suhtub hästi ka teistesse koertesse. Õigupoolest peab ta kõiki Võru varjupaigas olevaid koeri oma karjaliikmeteks. Ta austab neid ja ei nori tüli. Väljaspool varjupaiga territooriumi teeb ta vajadusel ka kõva häält. Ta teeb seda ainult siis, kui selleks tema silmis vajadus tekib. Inimesed meeldivad talle hullupööra, kuid oma pere tuleb kaitsta, mistõttu võib ta igast sisenejast ka häälekalt märku anda. Temas on valvuri instinkt olemas, piisab seda vaid kinnistada ja temast saab koolitada ka hea valvuri. Rihmas oskab ta käituda ja kui vaja, siis istub ka. Ta on tubli ja usin õppija! Olgugi, et temas on ka valvuri instinkt olemas, tuleb meeles pidada, et tegemist on ikkagi koeraga, kes otsib lähedust. Ta tahab olla osa perekonnast ja kaasatud pere igapäevastesse tegemistesse!

Raffi on kiibitud, vaktsineeritud ja saanud parasiiditõrje. Ta on valmis oma uueks eluks!

Iga "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa kotitäie toitu ja väikese jõuluüllatuse!

Kui Sina saad Raffit aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Võru varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT.