Sellel väiksel Mimiil, kes kaaub umbkaudu vaid 7-8 kilogrammi on energiat aga kümne koera eest! Ta on pooleteistaastane krapsakas sell, kes hoolimata oma üliägedast iseloomust otsib kodu juba neljandat korda! Miks see nii on? Sellepärast, et Mimii ei ole mitte mingisugune diivanikoerake, vaid tema sees on tohutu teotahe ja energia. Anna ainult võimalus ja see koer on kohe platsis!

"Tihtilugu võtavad inimesed väikese koera arvates, et ta on nunnu diivanikaunistus, kellele piisab 10-minutilisest pissitiirust ja kes külmal talveilmal hea meelega ka toas pikutab," räägib Pärnu varjupaik omast kogemusest. Nii juhtus ka Mimiiga. See energiast pakatav rõõmurull sattus ikka ja jälle inimeste kätte, kes ei viitsinud temaga piisavalt tegeleda. Kord leiti ta külavahelt hulkumas, sest inimesed olid temast ilmselt loobunud ja kord toodi ta varjupaika, sest omanikud ei saanud ikkagi hakkama. Nüüd ootab Mimii kodu juba neljandat korda! Sellest hoolimata ei ole ta oma lootust kaotanud!

Mimii on sülekoera täielik vastand. Ta sobib inimesele, kes otsib endale aktiivse ja krapsaka iseloomuga koera, kuid suurt koera võtta ei taha. Temaga saab käia jooksmas, teha koerasporti, matkata metsas, hullata lumehunnikus - teha mida iganes, Mimii on alati kambas ja alati valmis tegutsema!

Mimii on selline koer, kes jätab kõik teised Pärnu varjupaiga koerad aedikusse lõõtsutama. Tõepoolest, temas on vist kümne koera energia, sest selleks ajaks, kui kõik varjupaiga koerad on siruli maas, kogub Mimii alles tuure. Ta on tõeliselt ergas, kontaktne ja valmis inimesega tööd tegema. Küll aga vajab ta baaskoolitust, sest pidevalt ühest perest teise rännanud koer on paras tuulepea. Paraku ei ole talle piisavalt tegevust pakutud.

Mimii ei ole koer, kellele sobiks jõulumütsid või kleidikesed. Ta on koer, kes müttab metsa all ja jookseb agility-radadel. Kui aga magamise aeg kätte jõuab, siis see on püha. Kui Mimii magab, tuleb tal lasta seda ka teha, sest temale ei meeldi, kui keegi tema und segama läheb. Mimii tahab rahu. Tuleb ju end uuteks seiklusteks välja puhata. Kellest saab Mimii uus õnnelik omanik, siis temaga on lihtne. Toimiv valem on selline: väsita koer korralikult ära, pakkudes talle nii füüsilist kui ka vaimset tegevust, anna talle süüa ja seejärel lase tal rahulikult end puhata.

Mimii ei ole kindlasti see koer, keda pikkadeks päevadeks üksi jätta, seda kinnitab ka varjupaik. Temale ei piisa 10-minutilisest pissitiirust, et siis ülejäänud päeva magada. Samuti ei ole ta koer, keda ukse vahelt õhtul aeda pissile lasta. Ta armastab lähedust ja inimese seltskonda. Ta tahab tööd teha. Väga hästi saaks temaga näiteks agilityt harrastada. "Mimii on selline koer, et suure tõenäosusega teeks ta takistusrajale veel kümme tiiru peale," naerab varjupaik ja räägib, et Mimii on ikka tõeline päikesekiir. Selle koeraga saab nalja, see on kindel! Külmaks ei jäta ta mitte kedagi.

Mimii on kastreeritud, kiibitud, vaktsineeritud ja saanud parasiiditõrje. Ta on valmis oma uueks eluks! Kui Sina temale kodu pakkuda ei saa, siis jaga seda abipalvet ka teistega ja aitame Mimii jõuluks koju!

Iga "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa kotitäie toitu!

Kui Sina saad Mimiid aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Pärnu varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT!