Koduleidja projekti raames kutsume stuudiosse avaliku elu tegelasi muusikutest sportlasteni, et aidata varjupaigaloomakesi jõuludeks koju. Seekord aitab armastatud saatejuht Katrin Lust ühel kassikesel end võimalikule uuele omanikule näidata.

Iseloomult on Kašmiir väga sõbralik kass. Selles veendus ka Katrin Lust, kui Kašmiir teda juba ukse peal tervitamas oli. Temas on ka oma jagu julgust ja uudishimu, sest võõras keskkonnas oli ta nõus süles istuma, maiust sööma ja isegi paisid nautima. Ta lõi nurru ja lasi end sügada.

Suure tõenäosusega on Kašmiir olnud kunagi kodukass, seda võib järeldada nii tema iseloomust kui ka välimusest. Välimuselt on Kašmiir süsimust ja lühikarvaline kiisu. "Ta on nagu väike puuma," iseloomustas Katrin Lust. Nemad sobisid kokku nagu sukk ja saabas, sest stuudiosse tulles oli Katrinil seljas ka kašmiirist kampsun.

Kašmiir on avatud suhtleja, kes saaks hakkama nii rahumeelsema kui ka aktiivsema inimesega. Ta on kastreeritud, kiibitud, vaktsineeritud ja saanud parasiiditõrje. Kašmiir on valmis oma uueks eluks!

Käesoleval jõulukuul otsime koostöös Varjupaikade MTÜ-ga hoolitsevat kodu 24le armsale loomale. Kõiki neid loomi ühendab kurb saatus - jõulud on ukse ees, kuid nemad saadavad kõik need päevad mööda varjupaiga seinte vahel uut kodu oodates. Varjupaiga personal kannab nende eest hästi hoolt, kuid jõuluks soovivad kuuse alla saada kõik need nukrate silmadega lemmikud.

Iga "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa kotitäie toitu!

Kui Sina saad Kašmiiri aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Tallinna varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT!