Tallinna varjupaiga hoole all on kass Silvester. Silvester leiti novembrikuus Männikult. Külmas ja pimedas kükitanud kass püüti kinni ja toodi Tallinna varjupaiga sooja kassituppa, kus ta tänaseni uut kodu ootab. Ta on umbes 5-aastane.

Silvester on tõeliselt suur kass. Tema juba nii lihtsalt kuhugi ära ei kao või märkamatuks ei jää. Tema punane pikk karv torkab silma igaühele, kes kassidest lugu peab. Silvesteri kasukas on tõepoolest ääretult kaunis ja seda teab ka kass ise.

Olgugi, et tegu on isase kassiga, pöörab Silvester oma välimusele suurt tähelepanu. Ta hoolitseb oma kasuka eest igapäevaselt ja vajab selles ka aeg-ajalt natukene abi. Sugemine on aeganõudev ja väsitav töö, mistõttu armastab ta ülejäänud päeva rahulikult mõne pehme aseme otsas lösutada ja käppa kõlgutada. Ta on rahumeelne, heatahtlik ja vaikne kass.

Kass Silvester

Käes on juba jõululaupäev, kuid Silvester kükitab ikka Tallinna loomade varjupaigas. Ka tema unistab perekonnast ja soojast kodust. Ta soovib olla pere ainus lemmik, sest teiste kasside või koertega koos olemine talle ei istu. Talle meeldib, kui kogu territoorium on tema päralt. Seda valvab ta uhkusega.

Silvester sobib kaaslaseks inimesele, kes ei otsi aktiivset, mängulist ja pidevalt tähelepanu nõudvat kassi. See kass armastab vaikust ja rahu ning toimetab hea meelega ka omaette. Ta otsib kodu, kus ei ole teisi loomi ega väikeseid lapsi.

Kui Sina unistad ühest rahumeelsest kassist ja saad Silvesterile armastavat kodu pakkuda, siis rohkem infot tema kohta leiad Tallinna varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT. Kõik teised 23 varjupaiga hoole all olevat looma leiad detsembrikuu jooksul SIIT.

Iga "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa ka üllatusi täis kingikoti!

Varjupaikade MTÜ hoole all viibib sada koera ja vähemalt neli korda sama palju kasse. Organisatsioon loodi 2007. aasta alguses ja selle aja jooksul on uutesse kodudesse saadetud 12 000 looma. See on väga suur number. Töö varjupaigas on iga päev erinev ja seal tuleb endast anda alati rohkem kui sada protsenti.