Tallinna varjupaiga hoole all on süsimust kass Raju. Raju leiti Tallinna kesklinnast novembrikuu pimeduses ja nüüd ootab ta varjupaigas omale uut kodu. Raju on viieaastane isane kass. Iseloomult on ta rahulik, kuid uudishimulik. Tema kuldsed silmad ja puuriv pilk võivad mõjuda suisa hüpnotiseerivalt.

Kass Raju

Raju hoiab endas teatavat salapära. Kui on vaja, siis tuleb ta juurde, lööb nurru ja on armas sülekass, kuid tegelikult ei ole see päriselt tema loomuses. Must kass on väekas kass ja selline on ka Raju. Ta hiilib, varitseb ja valvab ning teeb seda peamiselt just ööpimeduses. Ta sulab sellega ühte ja võib täiesti märkamatuks jääda.

Raju on saanud kõik vajalikud vaktsiinid ja parasiiditõrjed. Ta on kiibitud ja kastreeritud ning sobib inimesele, kes ei karda musta kassi ja tema väge. Ta on julge ja uudishimulik kass, kes saab ka liigikaaslastega hästi läbi.

Kui Sina soovid endale üht väekat kassi ja saad Rajule armastavat kodu pakkuda, siis rohkem infot tema kohta leiad Tallinna varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT. Kõik teised 23 varjupaiga hoole all olevat looma leiad detsembrikuu jooksul SIIT.

Iga "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa ka üllatusi täis kingikoti!

Varjupaikade MTÜ hoole all viibib sada koera ja vähemalt neli korda sama palju kasse. Organisatsioon loodi 2007. aasta alguses ja selle aja jooksul on uutesse kodudesse saadetud 12 000 looma. See on väga suur number. Töö varjupaigas on iga päev erinev ja seal tuleb endast anda alati rohkem kui sada protsenti.