Tallinna loomade varjupaiga hoole all on kass Roosi. Roosi leiti novembrikuu lõpus Tallinna lennujaama kandist, kus ta sihitult ringi hulkus. Küll aga oli Roosi juba leidmise hetkel ilus, terve ja hea toitumuse juures, mistõttu on tõenäoline, et päris sihitult ta seal siiski ei lonkinud, vaid ju oli keegi, kes selle tänavakassi eest mingil määral hoolitses. Tänavakassi elu ei ole siiski mingi õige kassielu, mistõttu ootab Roosi nüüd Tallinna varjupaigas päris oma inimest ja oma kodu.

Roosi on 1,5-aastane tütarlaps, kes paistab kohe teiste seast silma. Tal on särav ja tõeliselt uhke karvkate. Roosi teab, et ta ei jää märkamatuks ja on ka ise oma välimuse üle uhke. Ta võtab vastu kõik paid ja tähelepanuavaldused ning lööb silituste peale vaid kõvasti nurru.

See nimi sobib talle hästi, sest Roosi on naiselik ja nõtke kehaga kass. Oma iseloomult on ta väga sõbralik, õrn ja sotsiaalne. Ta tahab mängida ja naudib kogu tähelepanu, mida talle osutatakse.

Roosi naudib tähelepanu.

Ka puhtust peab Roosi daamile kohaselt ja oma välimuse eest hoolitseb ta samuti hästi. Viimne kui üks karv on alati piinlikkuseni sätitud ja peab langema just selle õige nurga alt nii, et Roosi rahule jääks.

Roosi on noor, sõbralik ja sotsiaalne kass, kes võiks sobida ka aktiivsematele inimestele või lastega perre.

Kui Sina soovid ja saad Roosile armastavat kodu pakkuda, siis rohkem infot tema kohta leiad Tallinna varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT. Kõik teised 23 varjupaiga hoole all olevat looma leiad detsembrikuu jooksul SIIT.

Iga "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa ka üllatusi täis kingikoti!

Varjupaikade MTÜ hoole all viibib sada koera ja vähemalt neli korda sama palju kasse. Organisatsioon loodi 2007. aasta alguses ja selle aja jooksul on uutesse kodudesse saadetud 12 000 looma. See on väga suur number. Töö varjupaigas on iga päev erinev ja seal tuleb endast anda alati rohkem kui sada protsenti.