Valga varjupaigas ootab uut kodu hetkel umbkaudu 50-60 kassi. Nende seas on ka emane kass Reena, kes jõudis varjupaiga hoole alla juba pea poolteist aastat tagasi. Ta leiti Sooru külast. Selleks hetkeks oli ta juba vähemalt nädal aega võõra maja ees kükitanud ja abi palunud. Reena oli inimeste vastu väga sõbralik, lõi nurru ja palus süüa. Varjupaika jõudes selgus, et Reena oli steriliseeritud kass. See tähendab, et tal oli kunagi olnud ka omanik ja võib-olla oli kass lihtsalt uitama läinud, kuid kuna kiipi tal ei olnud, ei saanud varjupaik omanikega ka ühendust võtta. Nüüd ootab Reena uut kodu.

Reena on tõeline tiiger, tema näoilme on võimas ja pilkupüüdev. Aukartust äratava näoilme taga peitub aga pehme ja soe iseloom. Tegelikult on Reena sülekass, kes võtab hea meelega vastu kõik hellitused, mis talle jagatakse ja tuleb neid ise otsima, kui neid on olnud liiga vähe.

Reena

Ka lapsi armastab see kass väga. Ta ei peida end nende eest ära, vaid tuleb hoopis suhtlema ja mängima. Hoolimata sellest, et tegu on juba täiskasvanud kassiga, kel vanust vähemalt 5 aastat, on ta väga mänguhimuline. Reena on ka uudishimulik ja väga sotsiaalne kass, keda uued olukorrad ja inimesed ei hirmuta. Ta on seltskondlik kass, kes armastab tähelepanu. Seda oli näha ka meie seekordsest fotosessioonist, kus Reena uhkelt poseeris.

Eks loodab temagi endale viimaks ometi kodu leida. Reena on varjupaigas elanud juba poolteist aastat. Ta on kass, kes armastab nii lapsi kui ka täiskasvanuid, kel on ääretult kaunis välimus ja äge iseloom, hoolimata sellest kõigest, ei ole tal aga ikka veel oma inimest. Reena sobiks pere ainsaks kassiks.

Kui Sina Reenale külla lähed, siis võta kaasa ka paar räime. Räimed on Reena lemmikud! Nende nimel teeb ta igasuguseid trikke.

Kui Sina soovid ja saad Reenale armastavat kodu pakkuda, siis rohkem infot tema kohta leiad Valga varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT! Kui Valga varjupaik asub Sinu jaoks liiga kaugel, siis tea, et varjupaigad teevad omavahel koostööd ja kokkuleppel on võimalik kassi ka lähimasse varjupaika transportida.

Kõik teised 24 varjupaiga hoole all olevat looma leiad detsembrikuu jooksul SIIT.

Iga "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa ka üllatusi täis kingikoti!

Varjupaikade MTÜ hoole all viibib sada koera ja vähemalt neli korda sama palju kasse. Organisatsioon loodi 2007. aasta alguses ja selle aja jooksul on uutesse kodudesse saadetud 12 000 looma. See on väga suur number. Töö varjupaigas on iga päev erinev ja seal tuleb endast anda alati rohkem kui sada protsenti.