Bim ootab kodu Võru varjupaigas, kuid tema sinna jõudmise lugu on samuti pisut segane. Võru varjupaiga töötajad ei oska tema mineviku kohta midagi kindlat väita. Koer on küll kiibistatud, aga tema kiibinumber viitab läti päritolule. Võru varjupaika jõudis Bim 16. juulil, kui varjupaik Rõuge valla kontaktisikilt kõne sai ja väljakutse peale kohale läks. Selgus, et Bim olla seal juba pikemat aega elanud. Koerale ei meeldinud aga jalgrattad ja mopeedid ning kuna ta kippus neid taga ajama, sooviti koer ära anda. Nii jõudis koer Võru varjupaika.

Aga kust see koer pärit oli? Varjupaik hakkas Bimmi minevikku uurima, selgus, et koer oli kiibistatud Lätis, kuid sealt edasi kadusid jäljed vette. Miks, millal ja kuidas koer Eestisse sattus, ei saa iial teada, sest Bim keeldub vastamast küsimustele piiriületuse kohta. Samuti puuduvad varjupaigal andmed koera omaniku kohta. Et koeraga suhelda, sai koer varjupaigas nime ja identiteedi. Hulkuri anonüümne elu on lõppenud ja nüüd otsib Bim omale uut kodu.

Bim on suur karvapall! Ta on noor ja lustlik ning armastab palli mängida ja jalutada. Jalutamine tuleb tal hästi välja, ainult jalgrataste ja mopeedide peale krimpsutab ta nina. Ilmselt on tal pikkade rännakute jooksul juhtunud midagi ebameeldivat. Küll aga on sel lätlasel väga suur süda ja tal on pakkuda väga palju armastust inimesele, kes talle kodu pakuks!

Nagu ühele korralikule Eesti kodukoerale kohaselt, peab Bimmile tegema veel kõik vajalikud protseduurid: vaktsineerimine, parasiiditõrjed ja kastreerimine. Ka Bimi uhke ja karvane kasukas, mis eksirännakute käigus õige räsitud sai, ootab veel korrastamist.

Bim ootab sind endale külla. Tema kohta leiad lisa SIIT.