Energiapakk
Värske kutsikaomanik ei pruugi täpselt teada, mida vajab kutsikas, et kasvada terveks ja õnnelikuks täiskasvanud koeraks. Esimesel eluaastal võib kutsikas sõltuvalt tõust kasvada kuni 20 korda suuremaks, inimesel võtab see aega 18 aastat. Kuigi ta võib kiirelt välja kasvada oma kaelarihmast ei kasva ta iial välja õige toitumise vajadusest.

Toitke teda õigesti
Eukanuba toidud kutsikatele on valmistatud arvestades erinevate tõugude kasvutempot, spetsiaalselt välja töötatud valgu, rasva, energia ja mineraalide tasemega, mis vastab teie kutsika vajadustele. Kõik Eukanuba kutsikatoidud on spetsiaalselt välja töötatud toetamaks kutsika kasvu ja arengut. Näiteks antioksüdant aitab toetada immuunsüsteemi; Omega 3 rasvhapped (DHA) parandavad kutsika õpivõimet; prebiootikumid ja peedimass toetavad tervet seedesüsteemi. Mis veelgi tähtsam, kõik Eukanuba toidud on valmistatud väga kvaliteetse loomse valguga. Loomsel valgul on suurem bioloogiline väärtus kui taimsel ja ta aitab areneda tugevatel lihastel.

Kuid te ei pea meie sõnu uskuma — kuulake, mida ütlevad asjatundjad
Tippkasvatajad kasutavad ja soovitavad Eukanuba toite — nende hulgas ka kolm 2013 ja 2014 aasta maailma maineikama näituse võitjat — lõppude lõpuks, ka tšempionkoerad alustavad tervete ja nutikate kutsikatena.

Margaret Anderson, lhasa apsode kasvataja, 8- aastase Zentarr Elisabeth-i, 2012.a. Crufts-i BIS võitja, ja 5- aastase Zentarr Morgani, 2012.a. FCI European Dog Show BIS võitja uhke kasvataja.
“Karvkate on väga oluline osa Lhasa Apso välimikust, kuid neil on ka väga tundlik nahk ja seega vajavad nad tervet nahka toetavat toitu. Eukanuba annab suurepäraseid tulemusi — tänu toidu heale omastatavusele kutsikad söövad hästi, võtavad kaalus juurde ja arenevad ühtlaselt. Seepärast olen toitnud oma kutsikaid ja koeri Eukanubaga juba üle 20 aasta, see on toit, mida usaldan.”

Ingunn Erikson, 7-aastase Harley, 2012 aasta FCI World Dog Show BIS võitja uhke kasvataja
“Meie kui kasvatajate kohustus on anda oma kutsikatele parim start eluks, tähtis osa sellest on õigel toitumisel. On väga tähtis hoida koer võimalikult parimas konditsioonis ja kindlasti sõltub Harley näitusevorm sellest, mida ta sööb. See on põhjus, miks me soovitame oma kutsikaomanikel jätkata Eukanubaga toitmist — kasvagu neist siis Maailmavõitja koer või armastatud perelemmik.”

Jaga
Kommentaarid