Snoopy

See ei tule üllatusena, et Snoopy on üks kuulsaimaid koeri teles. Snoopy alustas koomiksitegelasena ning mida aeg edasi, siis liikusid tema ja kaaslased telesse ning filmimaailma. Ühes esimestest koomiksitest, kus kuulus beagle oli ära mainitud, kommenteerib Snoopy: “Ma ei ole mingi loll beagle!”

Lassie

Ei olnud ühtegi probleemi, mida Lassie ei suutnud lahendada ja ei olnud ühtegi asja, mis oleks pidurdanud teda abivajajaid päästmast. Ta esindas julgust, austust ja võnkumatut lojaalsust. Olenemata asjaolust, et Lassie tegelaskuju oli emane, olid Lassiet sarjas kehastanud koerad meessoost, sest isased säilitavad läbi suve uhkema kasuka.

Beethoven

See kohmakas ja rõõmsameelne berhardiin võitis kõigi filmitegelaste südamed, isegi siis, kui perekond keskendus vaid Beethoveni negatiivsetele külgedele. Tema ustavus ja truudus perele olid omadused, mis võitisid perekonna poolehoiu.

Benji

Mitmetes filmides üle 25 aasta on Benji kindlasti ühtede kuulsamate koerastaaride seas. Esimene koer, kes Benjit mängis, oli varjupaigakoer.

Eddie

Eddie oli kindlasti üks armsamaid telestaare sarjas “Frasier”. See Jack Russel iterjer, õige nimega Moose, oli oma pesakonna suurim isend ja algsele omanikule liigne peavalu. Kes oleks arvanud, et koeras selline potentsiaal peitub?

Old Yeller

Järgmine kangelane koerte seas on Old Yeller, kes võitis tegelaste südamed, päästes elusid. Kuigi koer jääb haigeks perekonda marutaudi nakatunud huntide eest päästes, taastab üks Old Yelleri kutsikatest filmi lõpus lootuse.

Scooby

Üks vahvamaid joonisfilmikoeri on dogi Scooby, tema bandel õnnestus alati päev päästa, hoolimata sellest, et Scooby kartis pea kõike. Scooby näoilmetel oli võime panna igaüks naeratama ja see tegi temast ühe meeldejäävaima ja armastatuima joonisfilmikoera läbi aegade.

Rinty

Rin Tin Tin , hüüdnimega “Rinty,” näitles 27-s Hollywoodi filmis ja muutis Saksa lambakoera populaarseks tõuks. 1929. aastal, võitis publiku häältega parima näitleja auhinna Rin Tin Tin, kuid lõpuks otsustati, et auhind peaks minema siiski inimesele.

Comet

Comet tegi oma debüüdi ühes 90ndate populaarseimas teleseriaalis “Lastega kodus”. Üks tipphetki tema karjääris oli see, kui tegelane Michelle küsis Cometi abi, et kaevata tunnel San Franciscost Tokyosse.

Petey

See Ameerika Staffordshire’i terjer oli kuulus ümber parema silma oleva ringi poolest.

Brian

Tõeliselt naljakas antropomorfne koer naelutab paljud vaatajad teleri ette. Brian on raskustes olev kirjanik, kes kõnnib kahel jalal, joob kokteile ja sõidab autoga.

Otis

Otis on mops, kes saab parimateks sõpradeks kassiga, kellega nad läbivad koos uskumatuid seiklusi. Kui üldjuhul on koerad need, kes pahandustesse satuvad, siis kass Milo on hoopis see, kes võtab initsiatiivi ja Otis vaid järgneb Milole ja lööb seiklustes kaasa.

Toto

Cairni terjer Toto seikles oma omaniku Ozi ja parima sõbra Dorothy’iga mööda maailma ringi. Totole, keda mängis Terry, maksti ühe nädala töö eest 125 dollarit, mis oli rohkem, kui paljud inimesest näitlejad teenisid. Teda võis näha kolmeteistkümnes erinevas filmis.

Beasley

Suur ja ilatsev bordoo dogi nimega Beasley sobis täiuslikult filmi “Turner ja Hooch”. Ta kohtab Turnerit, kes on pedantlikult korralik detektiiv, ja pöörab tema elu pahupidi. Loomulikult saavad neist ka parimad sõprad.

Astro

Kohmakas rääkiv koerake Astro võitis publiku südamed sarjas “The Jetsons”. Tema koeralikud fraasid nagu näiteks “I Ruv Ru!” võivad olla põhjuseks, miks inimesed arvavad, et kui koerad oleksid võimelised rääkima, siis räägiksid nad kindlasti pudikeeles.

Cujo

Heasüdamlik berhardiin saab ühel päeval nahkhiirelt hammustada, mille tõttu muutub ta päevapealt märatsevaks ja terroriseerib terve linna elanikke. Peaosatäitja tapab Cujo filmi lõpus ja ellujäänud filmitegelased liiguvad oma eluga edasi. Seda peetakse üheks hirmsamaks psühholoogiliseks filmiks läbi aegade.

Santa's Little Helper

Animatsioonifilmi kanglane Santa’s Little Helper, leiab oma tee ka Simpsonite perekonda. Peale hurtade võiduajamise kaotamist hülgasid omanikud selle koera. Homer ja Bart võtsid ta enda hoole alla lootes koera kaudu raha teenida. Raha ta Simpsonite perekonnale ei toonud, kuid võitis vaatajate südamed üle maailma.

Marley

Film “Marley ja mina” räägib krutskeid täis labradori ja tema omaniku vahelisest siirast suhtest. Tõusude ja mõõnadega terve filmi jooksul puudutab Marley vaatajate südameid.

Gidget

See chihuahua on Taco Belli reklaamnäoks. Roll oli algselt mõeldud koerale nimega Dinky, kuid viimasel hetkel otsustas direktor nime ära muuta Gidgetiks.



Clifford

Joonisfilmi kangelane Clifford kasvab seitsme meetri kõrguseks koeraks. Ta kogub populaarsust pere sõprade seas ning temast saab naabruskonna uhkus.