Irmeli Grönberg on väärkoheldud koeri oma koju toonud nii Eestist kui välismaalt. Tema tööpõld ei lõpe, sest peamiselt keskendub naine niisugustele koertele, keda keegi teine ei tahaks, ning annab neile uue võimaluse omas kodus.

Texas

Kolm tema poolt uuele elule aidatud koertest oleksid aga valmis nüüd uut armastavat kodu leidma.
Texas on umbes 11-kuune teismeline poisklutt - nüüdseks vaktsineeritud ja saab ka kohe kastreeritud. "Texas leiti pisi-pisina koos õega Moskvas poe ukse kõrvalt pappkastist, tema ellujäämisvõimalused olid olematud," kirjeldab Irmeli, kes kutsika oma hoole alla võttis. Nüüdseks on Texasest kasvanud paras marakratt, kel kombeks kõik asjad hammastega järgi testida ning öösiti kaissu hiilida. Irmeli on valmis ta loovutama ainult koerakindlasse eramajja ning loovutuslepingu alusel. "Minu käest ei lähe ükski koer ära taustauuringuta," toonitab ta.

Texas

Uude koju on valmis minema ka Moskvast pärit Ophelia. Tema on paari aastane vaktsineeritud, steriliseeritud habemik, kes armastab armastada - nii kirjeldab teda praegune perenaine. "Kõik loomad, lapsed ja inimesed on tema arvates ülihead ja lahedad. Leiti ta Moskva tänavatel ringi jooksmas, poomisnöör kaelas, koos viie kutsikaga. Kuidas ta poomisest pääses teab vaid tema."

Ophelia

Ka kindlast surmast pääsenud Nero ootab, et keegi ta oma koju võtaks.
Nero sattus Irmeli juurde pärast seda, kui oli koos õega prügikasti visatud. Õde ellu ei jäänudki ning Nerogi puhul ei olnud just palju lootust, et ta normaalselt liikuma saaks. Koeri oli kasvatatud kutsikavabriku tillukeses puuris, mistõttu neil arenes välja rahhiit. Kui selgus, et nad müügiks ei kõlba, leidsidki koerad tee prügikasti.

"Nero on ülilahe tegelane, inimesi ta armastab, ta on meeldivalt laisk ja ülekõige mõnusam on voodis magada," iseloomustab Irmeli. "Treppe vihkab, seal tuleb süles tassida, jalutab ta vähe ja õues üle 15 olla ei taha. Kasse ja koeri ei salli silmaotsaski, nii et Nero peab olema ainus silmatera." Nerol on vanust mõned kuud üle aasta, ta on kastreeritud ja vaktsineeritud.

Nero

Irmeli toonitab, et on valmis koerad üle andma ainult väga usaldusväärsetele inimestele ning pärib nende saatuse kohta aru kuni surmani. "Kindlasti esitan ma palju küsimusi, mis võib olla kellelegi ei meeldi, aga just selle alusel teen ma oma valiku, mille juures suurt rolli ka minu sisetunne," selgitab ta.

Ophelia

Täpsemat informatsiooni saab telefonilt 58036095.
MTÜ Aita Mind Koju hoole all on kirju saatuse ja tohterdamist vajava tervisega koeri veelgi. Kui keegi on huvitatud nende toetamisest, saab seda teha MTÜ pangakontole EE672200221071060269