Eesti Bokseriühing ning Baltimaade suurim kodu- ja aianduskeskus Gardest korraldavad 29. veebruaril kõikidele koertele ja nende sõpradele meeleoluka perepäeva ja vastlavõistluse Vurr 2020. Eesti Bokseriühingu poolt varemgi korraldatud ning osalejate poolt soojalt vastuvõetud vastlapäevatrall Vurr toimub seekord esmakordselt Tartus asuvas Gardesti keskuses. Tegemist on ühisüritusega, mille raames toimuvad erinevad tegevused nii väljas kui sees.

Vurr on ellu kutsutud näitamaks ühiskonnale, et lemmikloom ei ole vaid neljajalgne valvemasin, vaid pereliige, kes fännab inimestega koostööd. Kõik Vurril osalejad saavad kaasa aidata taolise mõtteviisi levikule. Just lemmikloomasõbralikku hoiakut suurendades võime kõik koos vähendada varjupaikadesse sattuvate loomade arvu.

Mis toimub Vurril?

10:30 – Lastevõistlusele Minivurr osalejate kogunemine ja numbrite väljastamine (tasuta, eelregistreerimine SIIN)
11:00-12:00 – Minivurr
12:00-13:00 – Trikikoerte show
12:30 – Põhivõistlusele Vurr osalejate kogunemine ja numbrite väljastamine (täiskasvanutele, eelregistreerimine SIIN)
13:00 – 15:00 Põhivõistlus Vurr
13:00 – Töötuba – meisterdame vurri (täpsem info peagi)
15:30 – Vurr põhivõistluse auhindade jagamine
Ajakava võib muutuda!

Lustlikku meeleolu lastevõistluse ajal hoiab üleval üllatuskülaline. Kui jalad väsivad või kõht läheb tühjaks, siis Gardesti sooja kohvikusse Muru on oodatud kõik hästi käituvad koerad koos pererahvaga!

Eesti Bokseriühing ja Gardest hoolivad väga lemmikloomade igapäevasest heaolust. Tee heategu ja toeta Tartu Koduta Loomade varjupaika https://www.loomadevarjupaik.eu/ , tuues alates 21.02 Gardestis asuvasse annetuskasti puhtad ja kuivad tekid, linad, käterätid, konservid, kuivtoidud, maiustused. Ürituse ajal saab annetusi teha ka sularahas. Vajaliku saad soetada mugavalt ka Gardesti lemmikloomaosakonnast kohapealt.

TÄHELEPANU:

Võistlustel ja töötoas osalemiseks on vajalik eelnevalt registreeruda!

Vaata lisaks: www.bokser.ee.