Konto omanik Liverpoolis elav Lisa McPartland postitab innukalt pilte oma kolmest naljakalt riietatud koerast - Elsast, Annast ja Olafist. Naine avas konto peale seda, kui ühel tema koertest - Elsal - tekkisid südames kahinad ja loomakliinikust öeldi, et ta ei pruugi elama jääda. Selleks, et mälestusi talletada, otsutas Lisa pildistada oma väikest lemmikut nii palju kui vähegi võimalik. Aga Lisa üllatuseks hakkasid fotod tema koertest vaatajate hulgas kiirelt populaarsust koguma.

"Tegin oma koertest tavalisi pilte, kui ühel päeval Elsa seadis oma käpa nii, et tekkis mulje, et ta poseerib. Ja nii see kõik algaski. Hiljem lisandusid ka kostüümid," selgitab Lisa.

Nüüd postitabki Lisa iga päev oma Instagrami kontole järjest uusi pilte. Isegi Lisa neljas koer, neljaastane Staffie on end samuti fotodel näidanud, kuigi Lisa väidab, et Staffie ei ole pildistamisest nii huvitatud kui chihuhuad. Konto avamisest on möödunud juba kaks aastat ning naist paneb siiani imestama, kuidas see nii populaarne on.

"Olen saanud sõnumeid fännidelt, kes kirjutavad, et ootavad uusi pilte ja saadavad muuhulgas ka kingitusi, näiteks koeramaiuseid."

"Koerad on aidanud mul raskeid aegu üle elada. Kui koerad ei ole parajasti pildistamise tujus, ei sunni ma neid poseerima," selgitab Lisa.

Pildid on nähtavad Instagramis kasutajanime lisamcpartland7 all.