Kevadhooajal, mil loodus tärkab ja kõik on uus, levib lemmikutele õhus kutse, „Tule avastama!“ Ükski auk pole liiga pisike ega hekk liiga kõrge, põgenemistee leiab ta alati. Mida sina selle heaks ära hoidmiseks saaksid teha?

1. Mängi temaga. Ka lemmikutel hakkab igav ja tekib vajadus hoolitsuse järele. Ka kiirema elutempo juures on oluline pühendada talle aega. Käi jalutamas, soeta lõbus mänguasi ja anna talle mõista, et ta on tähtis perekonna liige.

2. Kindlusta ja piiritle tema õu. Kontrolli, et hoov, kuhu lemmiku lahti lased, oleks turvaliselt piiritletud. Vastavalt koera tõule ja harjumustele ei pruugi piisata tavapärase kõrgusega aiast. Kas teadsid, et aialippide paigutus on hea abinõu, millega saad koera üle aia lipsamist vältida. Hoidu hüppelauana kasutatavate esemete paigutamisest aia lähedale.

3. Ole tähelepanelik! Ära kaota teda silmist. See on vaid hetke küsimus, kui ta silmapiiri taha elu avastama võib minna. Olgu selle ajendiks võõrastus uue elukoha vastu, ehmatus ilutulestiku kärgatuse puhul, uudishimu ümbritseva vastu, jooksuaeg või lihtsalt igavus ja puhas võimalus seda teha.

4. Lemmiklooma kiibistamine ja märgistatud kaelarihm. Hoolitse, et lemmikul oleks kiip. Seadusandlus näeb seda ette, ja põhjusega. Uuri oma kohalikust omavalitsusest selle kohta lähemalt. Kindlasti muretse talle kaelarihm, millel oleksid sinu kontaktid loetavalt kirjas. Aga mis oleks kõige parem...

5. Nutikas kaelarihm! Nutiajastu on nüüd ka sinu lemmiku päralt. Kui juhtub, et ta paneb plehku, leiad ta nii kaugelt metsatukast kui ka naabrihoovi lilleaasalt. Nutikas kaelarihm on Eesti turul uudne ja ainulaadne toode. Tipptasemel GPS-i ja GSM-i paralleelse positsioneerimistehnoloogiaga koerte jälitusseade töötab olemasolevate GSM-/GPRS-võrkude ja GPS-satelliitide abil ning suudab positsioneerida lemmiklooma asukoha ja edastada teavet SMS-iga või mobiilirakenduse kaudu. Vähem südamevalu sulle ja rohkem jällenägemisrõõmu sinu sõbrale. Kõlab hästi!

Tutvu nutika lemmiklooma kaelarihmaga lähemalt SIIT.

OÜ Canese on noor arenev firma, mille eesmärgiks on tagada koerte turvalisus, parem ühiskond ning ülevaade oma neljajalgsetest pereliikmetest. Tagada koeraomanikele paremat ülevaadet koera asukohast ning ennetada koerte kadumist. Canese pakutavaks tooteks on jälitusseadmega reguleeritav kaelarihm, mille kaudu on võimalik läbi Google Mapsi või äpi tuvastada koera asukoht reaalajas.