Brisbane'is elav Fletcher jalutab iga päev Boutique Meats Kitcheni nimelisse lihapoodi. Kusjuures soov on tal aastaid üks ja sama – lambakont.

Poeomanik Nick Cowen tunnistab, et Fletcher on neil külas käinud kutsikaeast saadik. „Ta ei tahtnud kuidagi ära minna, nii et andsime talle konti, mispeale ta küll lahkus, aga oli juba järgmisel päeval kohe tagasi. Nüüd on kümme aastat möödas ja ta teeb ikka sedasama,” ütles Cowen.

Kusjuures Fletcherile on täpselt teada, missugust maiust ta tahab. Nii on olnud kuulda, et kui koerale anda kanakonti, tuleb ta umbes tunni aja pärast sihikindlalt tagasi.

Ka koeraomanik Maddie Ford on oma koera seiklustest teadlik ja kui Fletcher hakkas ootamatult kosuma, võttis ta isegi ette tee lihapoodi, et sealseid müüjaid probleemist teavitada. „Meil oli tavaks anda talle suuremaid konte, aga siis tuli Maddie ja ütles, et Fletcher on liialt kosunud,” rääkis poeomanik Cowen, et kogused on aegamisi koeraomaniku soovil väiksemaks jäänud.

Olgugi et koer on praeguseks võrdlemisi vana, põeb liigesepõletikku ja on osaliselt kurt, ei ole see takistanud teda oma traditsiooniks saanud päevast ringkäiku ette võtmast.

Allikas: petmd.com, Daily Mail