Turner & Hooch (1989)

Krimikomöödia, kus veidrikust uurija Scott Turner (Tom Hanks) avastab uut mõrvajuhtumit uurima asudes, et veretöö ainukeseks tunnistajaks on ohvri vigurivändast koer Hooch.


Beethoven (1992)

Perekomöödia suurest ja sõbralikust bernhardiin Beethovenist ning teda kantseldavast Newton'ite perest. Tänaseks on algupärane film saanud mitu erineva kvaliteediga järge.


Homeward Bound: The Incredible Journey/Kodu poole - uskumatu teekond (1993)

Seikluskomöödia kolme lemmiklooma pikast teekonnast Californiast San Franciscosse.


Lady And The Tramp/Leedi ja Lontu (1955)

“Leedi ja Lontu” esimene originaalstsenaariumil põhinev Disney täispikk animatsioon. Liigutav ja romantiline lugu peenest perest pärit kokkerspanjelipreili ja tänavatel elava krantsihärra armastusest.


Eight Below/Seiklus lõunanabal (2006)

Tõestisündinud lugu kahest teadlasest, kes Antarktikas üht meteoriiti uurida tahavad, kuid on sunnitud loodusjõudude tõttu ümber pöörama. Seejuures on peavad nad oma kaheksa ustavat kelgukoera maha jätma, kes varem nende elu päästsid.


Lassie (2005)

Kui Carraclough'ide perekonda tabavad rahaprobleemid, otsustab pereisa müüa maha oma poja parima sõbra - šoti lambakoer Lassie. Kuid uuest omanikust hoolimata jääb koer ikkagi truuks teda maha parseldanud endistele omanikele ning naaseb vahetpidamata nende juurde tagasi.


Hatchi: A Dog's Tale/Ühe koera lugu (2009)

Tõestisündinud ja südantsoojendav lugu väga truust koerast, kes saatis iga päev oma peremehe rongijaama ning sealt tagasi koju. Ent ühel õnnetul päeval pärast rongile astumist ei tulnud peremees enam kunagi tagasi. Kuid siiski tuli järgmised üheksa aastat ustav Hachikō iga päev rongi juurde, lootes näha sealt oma peremeest väljumas.


Marley & Me/Marley ja mina (2008)

Nende pulmaööl maha sadanud lumi on viimaseks märgiks John ja Jenny Groganile (Owen Wilson ja Jennifer Aniston), et tuleks kolida mõnda soojemasse paika. Floridas asuvad John ja Jenny tööle konkureerivatesse ajalehtedesse, ostavad maja ning hakkavad harjuma uue eluga. John tunneb, et pole veel valmis laste hankimiseks ning kurdab oma muret kolleegile (Eric Dane), kes soovitab võtta hoopis koera.