1. Kontaktläätsed

"Minu koer sõi kord ära terve paki kontaktläätsi," ütles Erin. "Pärast kakasta kõik need väikesed kontaktläätsede pakid välja ja need olid jäänud kas täiesti terveks või mõned olid saanud pisut kannatada. Pealtnäha oli koeraga kõik õnneks korras."

2. Rasvakriidid

Need on koerte seas üllatavalt populaarsed. "Kui ma olin noor, siis minu tädi koer sõi rasvakriite ja tema hambad olid värvilised ning seda oli muidugi naljakas vaadata," meenutas Jennifer ja lisas: "Me ei saa jätta raskvakriite kummagi meie koera haardeulatusse, sest mingil kummalisel põhjusel arvavad nad, et tegemist on hea suutäiega. Ja nagu võib arvata, on peale kriitide söömist ka nende väljaheide vikerkaarevärviline."

3. Kivid

Koer ei tohiks kindlasti kive süüa, sest see ei pruugi hästi lõppeda, kuid see ei tähenda, et nad seda ei tee. "Minu vanemal oli lahtiste kividega kaetud sissesõidutee, kust tema puudel otsustas mõned kivid nahka pista. Tulemuseks oli see, et looma soolestiku töö oli takistatud ja koer vajas operatsiooni. Ma arvan, et tema sisikonnast eemaldatati kaheksa kuni kümme 20 eurosendi suurust kivi," jutustas Jenni.

4. Aluspesu

Koerad on head lõhnatundjad ja aluspesul on omaniku lõhn, mis muudabki selle koerte jaoks nii ahvatlevaks. Mõned koerad piirduvad aluspesusse aukude närimisega, aga mõned pistavad pesu kogu täiega nahka.

5. Mähkmed

Mähkmetele võib koertel olla raske vastu seista. "Minu koer oksendas välja paisunud mähkmesisu. Alguses ei saanud ma aru, miks minu koer üldse nii kummalist kleepuvat asja välja oksendab, aga siis taipasin, millega ta oli hakkama saanud," jutustab Teresa.

6. Väljaheide

Väljaheited on samuti koerte seas populaarsed. Koerakaka, kassikaka, nende oma kaka, ükskõik kelle kaka - kõik kõlbab. "Üks meie koertest läks wc-sse ja sõi ära alles potil käima õppiva lapse väljaheited ja seda otse potist. Ega me sellest kohe teada ei saanud, alles siis kui nägime, et koer oli põrandale oksendanud midagi sellist, mis kuidagi okset ei meenutanud," märgib Vicky.

7. Õli

Õli tundub mõne teise asja kõrval, mida koerad süüa võivad päris ohutu, aga koerale ei pruugi see hästi lõppeda. "Kui minu taani dogi Dozzer oli umbes pooleteiseaastane, siis ta lakkus ta ära õli, mida me tavatsesime kasutada matkal olles kala praadimiseks," ütles Nicole. "Peale seda, kui olime matkalt koju jõudnud, ärkasin keset ööd selle peale, et koeral oli kõht lahti ja peaagu iga toa põrandal oli okset. Koeral tekkis pankreatiit ja tulemuseks oli neli pikka päeva loomaklinikus ja hiigelsuur arstiarve."

8. Lihavõttesink

Ehkki lihavõttesink on söödav, ei tahaks ükski peremees, et tema pühadetoit kaob enne kui see pühadelauale jõuab. Katie meenutab: "Ema oli algavateks lihavõttepühadeks sinki varunud ja meie beagle Gertje pistis selle kõik korraga nahka."

9. Kummipall

"Meie kuuekuune bullterjeri kutsikas sõi ära laste kummipalli," meenutab Jo. "Kogu lugu lõppes sellega, et koer veetis terve nädala loomakliinikus. Ta oleks peaaegu surnud, sest sisikond ei käinud enam läbi."

10. Kõik, mis on laual

"Koer kasutab iga juhust, et minu toitu süüa," selgitab Brita. "Ta tavatseb üldse süüa kõike, mis laual on, olgu seal siis jäänused lõunasöögist või hoopis paberraha. Ta varastab laualt asju, kui ma seda tähele ei pane ja lapsega tegelen."

11. Roti luukere

"Minu õudseim kogemus oli, kui Diesel tõi mulle surnud roti, mida ta järanud oli. Närilise laip oli kuivanud ja täis elusaid vaklu, mida nähes kiljusin ma nagu plika," jagab Melissa oma kogemust.

12. Lendav taldrik

"Minu koer sõi ära neoonroosa lendava taldriku, misjärel ta autos oksendama hakkas ja kogu tagumise istme roosasid tükke täis paiskas," jagas Jennifer oma kogemust. "Sama koer järas ka minu mehevenna rula."

Hea lugeja, mis on kõige hullem asi, mille sinu koer on nahka pistnud?

Allikas: Sheknows