Floridas Tampas elavad Max ja Ruby veedavad päevi koos oma treenerist peremehega, kes keeldub avalikkuse ees oma isikut avaldamast, küll aga räägib koertest meeleldi. Max ja Ruby teevad vabatahtlikku tööd kodu lähedal asuvates vanadekodudes, kus nad teevad eakate päeva rõõmsamaks. Lisaks käivad nad "tööl" ka lastehaiglas ning toovad noorte patsientide nägudele naeru ja elurõõmu. Puudlite suurimad fännid ongi lapsed, kelle jaoks nende peremees tegi ka Instagrami konto, et huvilised saaksid iga päeva Maxi ja Ruby tegemistega kursis olla.
Max ja Ruby paeluvad pilke oma poseerimisoskusega ning suurepäraste modellidena näitavad nad meeleldi inimlikke situatsioone, näiteks teevad köögis süüa, sõidavad muruniidukiga või kiiguvad nagu lapsed. Seitsmeaastase laste suure lemmiku Maxi tunneb ära punaseks värvitud sokkide järgi.

Koerte treenerist peremees, kes on loomadega töötanud üle 20 aasta ütleb, et puudlid on oma loomult väga kuulekad, armastavad ja tähelepanelikud. Ta kinnitab, et Maxi ja Rubyt ei sunnita millekski. "Kui nad ei taha midagi teha, siis pole probleemi. Annan neile palju armastust, sest nad on minu kallikesed," sõnas peremees peremees väljaandele Daily Mail.

"Kõik, kellega Max ja Ruby kokku puutuvad, armastavad neid. Kui me peame hakkama haiglast ära minema, siis lapsed alati nutavad."

Üldiselt on Max ja Ruby ise väga poseerimisaltid ja tavaliselt kulub selleks mõni minut, et koertest head fotot saada. Aga nagu kinnitab peremees, siis isegi fotod nendest koertest on teraapilise mõjuga.