D Pet Hotels


Tegemist on hotelliketiga, mis pakub majutust Chelseas, Scottsdale’is, Hollywoodis ja varsti ka Austinis. See on luksushotell koeraomanikele. Pildil on näha Winstoni sviiti, kus on a la carte menüü ja 65-tolline televiisor koos Netflixi ja Chill sessioniga. Voodis on ülikvaliteetsed madratsid ja Ralph Laureni voodipesu. Samuti pakub hotell koertele transporditeenust luksusautodega, milleks on Ferrari, Lamborghini Gallardo, Bentley, Prosche või Rolls-Royce.

Fitdog Sports Club


See on paradiis koertele. Nimelt asub majutuskoht mere ääres ja koerad saavad mere ääres mängida, joosta ja trenni teha nii palju, kui süda lustib. Hotell asub Lõuna-Kalifornias Santa Monicas. Koerte eest hoolitsetakse igal võimalikul viisil – karvaste koerte jaoks on jahutusega voodi, koertega tehakse trenni ja samuti hoolitsetakse nende välimuse eest. Kui koer peaks midagi näksida tahtma, siis toas asub ka minibaar igasugu hõrgutistega.

Olde Towne Pet Resort


Firmal on kolm ööbimiskohta ja kõigi asukohaks on Washington D.C. Seal pakutakse koertele kõike, mida sa vähegi ette kujutada oskad – massaaž, näomaskid, ujumisbasseinid, erinevad treeningud ja rahustav teraapia. Samuti on voodi juures jaheda õhuga konditsioneer, et koeral palav ei hakkaks. Koerale mõeldud luksustuba on ligi 5-ruutmeerine. Toas on ka televiisor, millest tulevad koerale tuttavad pildid ja helid, näiteks tema perekonnast. Samuti on toas kaamera, millest koeraomanik saab äraolekul oma lemmikut jälgida.

Best Friends Pet Care


Kui plaanid perega Disneylandi külastada, on see parim koht koerale, sest see asub lõbustuspargi alal. Koertel on seal piiramatu võimalus külastada erinevaid terrasse ja luksuslikke sviite, kus on mugavad voodid ja suured televiisorid. Samuti on koerte jaoks isiklik mänguaed ja inimene, kes nendega kogu aeg tegeleb, et koeral lõbus ja tore oleks.

The Barkley


Tegemist on ligi 4700-ruutmeerise koertehotelliga, mis asub Westlake’i külas Kalifornias. Koht pakub koertele luksuslikke hommikusööke, mudamaske, peeneid šampoone ja erinevaid iluhoolduseid. Igas sviidis on koera jaoks isiklik teenindaja ja rahustav muusika ning televiisor. Kahtlemata on tegemist ühe luksuslikuima koerahotelliga, milles pakutakse lemmikule parimat.

Chateau Poochie


Hotell asub Floridas ja pakub koertele tõelist luksust. Näiteks lastakse koertele rahustavat klassikalist muusikat ja samuti saab koeraomanik oma lemmikuga suhelda läbi veebikaamera ja suure televiisoriekraani. Toas on ka kõrgtasemel õhupuhastussüsteem ja tuju tõstev valgustus, mis muutub kas hämaramaks või heledamaks ja muudab soovi korral värvi. Koeraomanikele on valikus pudelivesi, kokkade valmistatud gurmeeroad ja erinevad spaateenused.

Wag Hotels


Hotelliketil on Põhja-Kalifornias viis erinevat hotelli, et koeri kõikvõimalikel viisidel hellitada. Näiteks kuulub valikusse hea ja rahustav muusika ning ööpäevaringne toateenindus, kui koer peaks midagi vajama. Samuti sügab ja hellitab teenindaja koera, kui koer seda ainult soovib. Koertel on ka ööpäevaringne võimalus külastada randa, et seal ringi joosta.

Paradise Ranch


Koht asub vaid 20-minutilise sõidu kaugusel Los Angelase kesklinnast. Koeri jagatakse nende suuruse ja temperamendi järgi erinevatesse tubadesse ja nad saavad külastada seiklusparki ja neile pakutakse luksuslikku hoolitsust. Selles majutusasutuses ei ole koerad mitte kunagi puuris ja nad saavad kogu aeg vabalt ringi liikuda. Samuti pakub Paradise Ranch võimalust korraldada oma koerale üks meeldejääv sünnipäevapidu.

Posh Pet Hotell


See hotell asub Floridas ja seal on 103 erinevat tuba, millest iga ruum on ilusti kaunistatud ja tehtud koerale võimalikult mugavaks. Näiteks on toas 42-tolline televiisor, suur voodi, millel on luksuslik madrats ja samuti head vaated linnale. Koertele pakutakse ka hoolitsevat spaateenust ja erinevaid aroomiteraapiavanne.

Pooch Hotell


Tegemist on hotelliketiga, millel on kümme erinevat hotelli Ameerika Ühendriikides. Koerad saavad joosta ja trenni teha. Samuti hoolitsetakse nende eest ja vaadatakse, et kõik nende vajadused on rahuldatud. Lisaks pakutakse koertele massaaži ja muid spaateenuseid.

Allikas: elledecor.com