Kondid

Iga koer hindab korralikku ja vastupidavat konti, mida jõuluõhtul närida. Kondi andmisel ole ettevaatlik ja vali vastupidav maiuspala. Värske kondi puhul eelista konti, kus oleks veel küljes ka liha, mida koer rebida saaks ning jälgi, et sealt ei pudeneks koera jaoks ohtlikke ja teravaid kilde.

GPS kaelarihm

Võib küll tunduda, et tegemist on pigem kingitusega omanikule, kuid GPS kaelarihm tagab sinu enesekindluse jalutuskäikudel, mis omakorda aitab ka koera. Kui sa tunned end koera rihmast lahti lastes ebakindlalt või ehmatad, kui ta mõne metslooma jälje peale jooksu pistab, siis GPS kaelarihm võimaldab sul tema asukohta kindlaks määrata ja veenduda, et kõik on korras. GPS kaelarihma tasub kaelas hoida ka aastavahetusel, mis on koerte jaoks üks keerulisemaid stressiperioode.

Sikutamismänguasi

Sikutamiseks mõeldud köisi on erinevas suuruses ja erineva kujuga. Samuti on osad neist kombineeritud kas piiksuvate pallide või karvaste mänguasjadega. See teeb mänguasja põnevaks ja koerale vastupandamatuks.

Arendavad mänguasjad

Arendavaid mänguasju soovitavad lemmikule nii treenerid kui ka veterinaarid üle kogu maailma. Need on loodud eesmärgiga, et koer kasutaks oma aju ja õpiks probleeme lahendama erinevatel viisidel, otsides peidetud maiust. See stimuleerib koera arengut ja on väga hea viis anda koerale tegevust nii üksi olles, vigastuse korral, kui pikemad jalutuskäigud on keelatud või lihtsalt halva ja külma ilma korral, kui õue jalutama minek tundub ületamatu katsumusena. Kui koerale piisavalt tegevust ei paku, otsib ta sageli endale selle ise. Üldjuhul need mustrid omanikule ei meeldi, seetõttu on arendav mänguasi hea viis, millega koera suunata.

Pehmed mänguasjad

Pehmed mänguasjad on pea iga koera lemmikud ning seetõttu on need turvaliseks jõulukingiks igale koerale. Pehme mänguasi koos piiksuva leluga ei jäta külmaks ühtegi koera, küll aga peaks omanikule mänguasjaga kaasa ostma ka kõrvatropid, et järjepidev piiksutamine rahulikku jõuluõhtut ei häiriks.

Personaalne kaelarihm

Nimetähtedega personaalne kaelarihm sinu või lähedase koerale on peen ja elegantne jõulukingitus.

Tee oma koer nähtavaks

Talv on pime aeg. Tee oma koerale jõulukingiks helkurvest või kaugele nähtav LED-ribaga kaelarihm. Kui sinu jalutuskäigud toimuvad sageli õhtupimeduses, siis on oluline teha nähtavaks ka oma neljajalgne sõber.

Magamisase

Magamisase on väärt kingitus, mida üks koer hinnata oskab. Kõval pinnasel magamine ei ole koera jaoks tervislik ning tähelepanu tuleks sellele pöörata eriti eakama koera puhul, kel on juba liikumise või tervisega probleeme.

Magamisaset on hea aeg-ajalt vahetada ja kindlasti regulaarselt pesta, et vältida erinevate parasiitide levikud, kes sinna koguneda armastavad.