2015. aastal läks Giorgi Berejiani armastatud lemmikloom Jorge kaduma. Ta kadus otse Tbilisi linnas asuva maja koduhoovist. Omanikud olid šokis ja otsisid oma koera igalt poolt. Otsingutesse kaasati ka naabrid ja lähedased, kuid ei midagi - koer oli justkui jäljetult kadunud.

Hoolimata järjepidevatest otsingutest ei leitud koera mitte kusagilt, mille peale palus Berejiani ka kõigil tuttavatel silmad lahti hoida ning teavitas kadunud koerast ka ümbruskonnas tegutsevaid ettevõtteid. Nädalatest said aga kuud ja kuudest aastad, kuid Jorge kohta ei laekunud mitte ühtegi vihjet. Giorgi ei kaotanud lootust. Ta otsis oma koera iga päev kõik need kolm aastat.

Ja ühel päeval muutus kõik!

"Me otsisime kõik need kolm aastat," sõnas Giorgi, "ja siis me leidsime ta!"

Nädala alguses silmasid linnakodanikud täiesti juhuslikult üht hulkuvat koera, kes nende firma ukse ees redutas. Kuna nad olid Giorgi kadunud koerast teadlikud, pöörasid nad loomale tähelepanu. Ja see hulkuv koer vastas üsna täpselt kadunud Jorge kirjeldusele.

Kuid see hulkuv koer oli Tbilisi linna poolt ära sildistatud, kandes spetsiaalset märgist, mis viitas sellele, et tegemist on linnale kuuluva hulkuva koeraga. Puu alla varjunud koer sarnanes väga Jorgele, mistõttu otsustasid need kodanikud Giorgiga igaks juhuks siiski ühendust võtta.

Loomulikult oli Giorgi sellest teatest üsnagi ähmi täis ja kiirustas sündmuskohale. See, mis sellele järgnes, toob lausa pisara silma! Ei olnud kahtlustki, et tegemist oli kolm aastat tagasi kaduma läinud Jorgega! Taaskohtumine oli emotsiooniderohke.

Giorgi oli nii elevil ning ka koer ei hoidnud end tagasi. "Ma olen nii õnnelik," sõnas Giorgi, "ma ei ole Jorget ealeski nii õnnelikuna näinud!"

Keegi ei tea, mis elu see koer vahepeal elanud oli ja kuidas suutis ta kõik need kolm aastat tänaval vastu pidada, kuid tundub, et ka Jorge ei andnud alla, hoolimata sellest, et temast oli vahepeal "ametlik" hulkurkoer saanud. Ehk oli lootus see, mis neid mõlemaid käimas hoidis ja kolm aastat hiljem saidki nad taas kokku! On lausa raske uskuda, et selline lugu tõesti juhtus!

Allikas: The Dodo