Arinat ära tooma oli saabunud pea terve perekond, samas intensiivravipalatis kunstlikus koomas viibiva perenaise seisund on siiani muutumatu ja tema prognoosi kohta ei ole praegu rohkem teavet ka abikaasa Olegil. Lohutuseks sai mees algselt eutaneerimisele minema pidanud koera täna koju viia.

"Ma olen väga õnnelik, et Arina eluga pääses ja sedavõrd terve on, et saame ta nüüd koju viia," kinnitas Oleg.

Kiirabi kliiniku vanemarsti Anu Poopuu sõnul Arinal vedas, et ta niivõrd raskest õnnetusest eluga välja tuli ning nüüd vaid pikemat taastusravi vajab. Kõndimisel vajab koer küll veel toetamist, kuid peremees on valmis temaga igapäevaselt kolm jalutustiiru tegema vaatamata sellele, et nende kodu asub seitsmendal korrusel.

Loomapäästegrupi nõunik ja asutaja Heiki Valner märkis, et eestimaalased on lahked annetama, kui loomadega on juhtunud mõni dramaatiline õnnetus. Nii kogunes heade inimeste abiga Arinale üle 30 000 euro. Samas istus Valneri süles täna kutsikas, kes sarnaselt Arinale sattus liiklusõnnetusse just Laagna teel ning kelle kontole kogunes 500 euro ringis. Arinale annetatud summa eest saab aga aidata teisigi Loomapäästegrupi päästetud loomi, keda kiirabi kliinik ka praegu täis on.