Mustkunstnik John Stessel teab, kuidas inimestele oma võlukunstiga muljet avaldada, kuid hiljuti oli tal võimalus tegutseda hoopis teistsuguse publiku ees . Ta käis külas varjupaigas kodu ootavatel koertel ja nende reaktsioon poleks saanud enam täiuslikum ollagi.

Stessel külastas koostöös režissöör Rob Blissi ja TBS-iga Hempsteadi linna loomade varjupaika New Yorki osariigis. Seal korraldas ta etenduse kutsudele, kes soovivad leida armastavaid peremehi, andes nii neile võimaluse näidata nende fantastilisi isiksusi oma potentsiaalsetele omanikele.

„Mulle on alati meeldinud idee teha koertega mustkunsti,“ ütles Stessel ja lisas, et neile esinemine oli fantastiline. "Koerte reaktsioon oli lihtsalt hämmastav,“ sõnas ta. „Nad olid lihtsalt nii armsad. See oli midagi tõeliselt erilist.“

Pärast etendust külvati koerad üle maiustuste ja hellitustega. Ja kui neil veab, hakkab igaüks neist tänu sellele lisatähelepanule tegema peagi omaenda kadumistrikki – varjupaigast otse uute perede südamesse. „Nad tahavad lihtsalt olla armastatud,“ ütles Stessel. „Igaüks neist on täiuslik ja väärib, et leida omaenda päriskodu.“

Ka meie siin Eestis otsime varjupaigaloomadele detsembrikuus uusi kodusid. Mõned neist käisid meil stuudios ja osadel käisime ka ise külas. Nende kohta vaata lisa SIIT.

Allikas: thedodo.com