Teist aastat järjest tervitavad Brasiilia lahtiste tennisemeistrivõistluste korraldajad oma meeskonnas koeri, kes järgmise nädala mängude ajal pallipoiste tööpostile on pandud.

Kuid puhtalt meelelahutusliku aspekti taga on ka midagi palju enamat. Kõik koerad, kes pallipoistena turniiril osalevad on päästetud, nukra minevikuga teise ringi koerad, kes otsivad täna uusi ja hoolivaid kodusid.

"Olenemata nende päritolust või vanusest võivad nendest koertest saada suurepärased lemmikloomad, kui nende eest armastusega hoolt kanda. Nad on mängu-ja õpihimulised ning võivad korda saata suuri asju, kui pühenduda ja nendega tegeleda, " rääkis korraldaja Madalena Spinazzola. "Need on koerad, kes on minevikus läbi elanud mitmeid raskusi, kuid mida me inimestele näidata tahame on see, et need lood on jäänud minevikku ja olenemata oma keerulisest minevikust on nad võimelised olema suurepärased kaaslased täna ja tulevikus!”

Vaata, millised lustlikud tegelased eelmise aasta Brasiilia lahtistel meistrivõistlustel osalesid!

Kõige toredam selle ettevõtmise juures on see, et see sündmus ja tähelepanu, mille osaks koerad said, on muutnud nende elu igaveseks paremuse poole. Eelmisel aastal adopteeriti kõik koerad, kes tenniseturniiril pallipoistena kaasa lõid. Loodetavasti tuleb see aasta samasugune!

Allikas: The Dodo