Laupäeva hilisõhtul oli kiirabisse viidud rebase seisund veel väga raske. Arstid märkasid ka seda, et loom oli kärntõves. Kiirelt võetud vereanalüüsid aga õnneks näitasid, et kärntõbi ei ole veel nii kaugele arenenud ning see allub edukalt ravile.

Looma ootas ees ka röntgen, et tuvastada löögi tagajärjel tekkinud võimalikud sisemised vigastused. Rebane veetis esimese öö kliinikus ja taastus tilgutite all.

Nüüd läheb metsaasukal juba paremini. Eesti Metsloomaühing võttis rebase enda hoole alla ja annab endast parima, et rebane saaks metsa tagasi. Rebane on taastumas metsloomaühingu hoiukodus. Hoiukodu perenaise sõnul on rebane tubli, sööb ja joob juba ise. Kaks korda päevas saab rebane ka ravimeid.

Eesti Metsloomaühing on vabatahtlikul tegevusel ja vaid annetustel toimiv organisatsioon. Kui Sul on võimalik rebast aidata, saad oma panuse teha alljärgnevatel telefoninumbritel. Annetada saab ka Eesti Metsloomaühingu pangakontole EE952200221067573100, märkides selgituseks "metsloomade abistamiseks".

Nr 9009933 - annetad 5€
Nr 9009955 - annetad 25€