Rohkem kui 200 000 loomakaitseorganisatsiooni PETA kogutud allkirja viisid seadusemuudatuseni, millega tehakse alates sellest kuust lõpp Keenias levinud eeslite tapamajade pidamisele.

Igapäevaselt koguti Keenias kokku seni umbes 1000 eeslit, eksportimaks neid hiljem Hiina, kus ejiao nimeline toode on rahvameditsiinis ülimalt hinnatud. Eijao tootmiseks on vajalik just värskelt tapetud eesli nahk. Pärast eesli tapmist keedavad ravimitootjad tema naha ning eraldavad sellest želatiini, millest ejiaod toodetaksegi. Väidetavalt aitab ejiao ravida kehvveresust, viljatust ning unetust.

Ravimitööstuse jaoks kasvatatavaid eesleid peetakse jõhkrates tingimustes, neid pekstakse ning loomade mitmepäevasel transpordil peavad nad sageli taluma nii janu kui nälga. Mitmes riigis on eeslite populatsioon märkimisväärselt vähenenud.

Varem on eeslite tapamajad keelanud Pakistan, Botswana, Burkina Faso, Mali, Senegal, Tansaania ja Uganda. Julm, eeslite elusid nõudev kaubandus toimib aga edasi mitmes Lõuna-Ameerika ja Lähis-Ida riigis ning Austraalias.

eBay ja mitmed teised internetikaubamajad on teatanud, et lõpetavad ejiaod sisaldavate toodete müügi.