Aril oli suur madude sõber ja üks mürgine kobra oli ka tema peres lemmikloomana. Kuid kui Aril püüdis sotsiaalmeedia jaoks end maoga pildile sättida, lõi see talle hambad sügavale kätte.

Pildi verisest hammustusjäljest ja kingapaelu žgutina kasutanud nooruk pani pildi pealkirjaks “Elu ja surma vahel”.

Poisi ema ütles, et ta ei riputanud pilti üles, et uhkustada, vaid see oli ehtne appihüüe. Ometi ei tundunud, et inimesed seda liiga tõsiselt võtnuks ja põhjus, miks noormees helistamise võimalust ei kasutanud, ei ole samuti selge. Abi saabus umbes tund hiljem, kui üks abikutset näinud inimene noormeest vaatama jõudis. Poiss kiirustati haiglasse, kus ta suri sama päeva õhtul.

Kohaliku meedia andmetel, oli Arili kollektsioonis üle kümne rohkem ja vähem mürgise mao. Kuningkobrad kasvavad 3-4 meetristeks ja nende hammustus on inimestele surmav, sest maod suudavad korraga eritada 200-500mg mürki

Pildid ja allikas: ladbible.com

Toimetaja üleskutse: Kui te satute vahetusse õnnetusse, siis ärge jääge lootma, et postituse üles panek inimesi kiiresti tegutsema paneb. Kui on probleem, siis püüdke esimese asjana saada ühendust päästeametiga ja kui see võimalus puudub, siis andke ühele inimesele konkreetne ülesanne, näiteks: kutsu kiirabi! Kui abipalve ei ole konkreetne, võtavad inimesed sellena, et küll keegi teine kutsub või ehk on keegi teine juba nagunii kutsunud.