Tallinna Loomaaias tutvus Lemmikloomaportaali ja Naisteka toimetus sisiprussakatega, kes ei ole needsamad loomakesed, keda veel lähiminevikus võis kohata mõnede paneelelamute köökides köögikappide peal tasakaalu hoidmas ja keda tuli võimaluse korral alati laiaks litsuda.

Madagaskari sisiprussakad on oma mõõtudelt palju imposantsemad kui nende väiksemad sugulased ning lisaks oma uhketele mõõtudele teevad nad ka häält — ohu korral tekitavad nad hoiatavat sisinat, mis võib olla isegi üllatavalt vali.

Sisiprussakatega on väga lihtne toime tulla — elukohaks võib talle hankida plastmasskasti, mille põhja tuleks panna liiva või puulehti. Prussakatele meeldib, kui kasti sisu on vooderdatud paberist munarestidega, mille õõnsustesse nad saavad end ära peita ja istuda seal nagu väikestes korterites. Kuna prussakad söövad paberit, siis munarestid maitsevad neile hästi, mistõttu reste tasuks üsna sageli vahetada.

Sisiprussakate  jalgadel on väikesed padjakased ja konksukesed, mis aitavad neil kõikvõimalikes kohtades ronida ja nad saavad edukalt isegi mööda klaasi ronimisega hakkama. Seetõttu tasuks kasti siseseinad vaseliini või õliga kokku määrida, et vältida putukate pesast põgenemist. Põgenenud prussakat võib tema väledate jalgade tõttu olla üsna raske kinni püüda.

Sisiprussakate söögilaua võib katta erinevate puu- ja juurviljadega. Kevadel ja suvel saab rikastada nende toidulauda peenralt korjatud värskete roheliste lehtedega. Näiteks söövad nad meelsasti salatit ja naati, kuid ka kapsalehtedest ei ütle nad ära.

Kuna prussakatele meeldib pigem pimedus ja hämarus, siis tasuks tema elukoht valda selline, mis oleks otsese päikesevalguse eest kaitstud.

Prussakaid saab osta loomapoodidest ja kui elutingimused neile meeltmööda on, siis paljuneb prussakapere kiiresti. Sisiprussaka keskmine eluiga on 3-4 aastat.