Väätsalt külmasurmast päästetud hallhaigurile otsitakse veidi ruumikamat keskkonda, kus ta saaks enne vabastamist veel pisut redutada. Virge on vaid mõne ööpäevaga teinud imetlusväärse töö, hallhaigur on kõhu täis saanud ja tänu heale enesetundele tasapisi ka aina kapriissemaks muutunud.

Laupäeva hommikul korraldas härra Korall Virgele järjekordse stseeni. Virge kirjeldas seda värvikalt: "Einoh, tore. Lähen mina kööki ja pidin südamerabanduse saama, härra Korall seisab mu köögilaual, seal, kus mina peaksin nagu hommikust sööma, ja karjub minu peale. Mina panin segaduses köögiukse tagasi kinni, et alustan siis päeva ehk kümne minuti pärast uuesti."

Kuna härra Korall korraldab Virge juures igasuguseid nalju, otsib ühing talle nüüd pisut avaramat pelgupaika. "Hoiukoduks sobiks hästi soe laut Järvamaal, sest siis saaks Virge härra Koralli käekäigul silma peal hoida," kirjutab Eesti Metsloomaühing oma Facebooki lehel. Kõigil, kel on võimalik metsloomaühingut aidata, palutakse ühendust võtta läbi Facebooki või helistades Virge Võsujala telefoninumbrile 53066468.

Kui sobivat ulualust ei ole, on kurtskeid täis Härra Korall tänulik ka värske kala pakkumiste eest. Talle maitsevad just värske kilu või räim.