Eesti Loomakaitse Seltsi teatel täitus Borissi unistus oma kodust õige ruttu ning neljaliikmeline, hiljuti maakodu soetanud noor pere võttis küüliku enda juurde.

Borissi uus pere kirjutas nii: "Teadsime, et sellise kodu juurde kuuluvad ka mõned vahvad neljajalgsed pereliikmed, kindlasti nende seas ka küülik. Eelmise aasta viimasel päeval ilmuski läbi Facebooki minu ette Eesti Loomakaitse Seltsi postitus küülikupoiss Borissist, kes hädasti uut kodu vajas. Mina teadsin kohe, et tema ongi meie oodatud sõber ning kirjutasin seltsile, et saaks kohe tegutsema hakata. Samal ajal tegime juba kodus plaane, kuidas noormehele võimalikult mugav pesake luua, et kulgeks hõlpsasti nii kohanemine kui ka edaspidine elu. Boriss on aktiivne, uudishimulik, seltsiv ja väga viisakas küülikupoiss. Oma hädad ajab ta piinliku täpsusega alati ühes selleks ette nähtud kohas ja ka aedikus väga segadust ei korralda. Tubades lahti olles kalpsab ringi ning tuleb tihti ka inimesi nuusutama. Omasid ta ei paista väga pelgavat."

Borissi elu uues kodus on luksuslik: talle ehitati oma aedik koos väikese majakesega ning oma järgnevast elu ei pea tea enam päevagi kitsas puuris veetma.

Borissi eelmine perekond ei saanud looma omale jätta ning asus otsima uut omanikku, lubades kaasa ka puuri. Küülikule järele tulnud lapsega pere jättis esialgu positiivse mulje ning viis looma kaasa, kuid hiljem selgus, et otsekohe oli küülik puurist välja visatud ja sama maja trepikotta jäetud.