Ajakirjas Animal Cognition avaldatud uuringus kirjeldab Pariisi Nanterre La Defence'i ülikooli teadlane Dalila Bovet, kuidas Aafrika hallpapagoid on suutelised tegema koostööd ning täitma ülesandeid tiimina, juhindudes seejuures otsuste tegemisel oma isiksusest. 
Teadlased kasutasid oma uurimistöös algselt šimpanside jaoks kavandatud tiimitöö võimekuse testi, mida on kasutatud ka elevantide uurimisel.
Nad täitsid kandiku linnutoiduga, kuid selle kättesaamiseks tuli papagoidel töötada tiimina, et see kandik kahe nööri abil enda poole tõmmata.
Papagoid Leo, Shango ja Zoe näitasid üles võimet mõista, et ülesande täitmiseks vajavad nad partnerit ning ootasid selle saabumist.
Teise ülesande täitmiseks pidi üks papagoidest ronima kandiku kinnitusest vabastamiseks õrrele, et teine lind saaks seda seejärel nöörist tõmmata. Ka nende teineteist täiendavate rollide täitmisega said papagoid edukalt hakkama.
Kolmandas testis aga tulid nähtavale papagoide isiksused.
Kui lindudele anti valida, kas nad sooritavad individuaalse ülesande, mille eest saab vähem toitu, või tiimitööd nõudva ülesande, mille eest saab kaks korda rohkem toitu, siis hakkas otsuseid mõjutama see, milline kolmest linnust katses osales.
Kõige individualistlikumaks papagoiks osutus Shango, kes oli kõige altim valima individuaalseid ülesandeid.
Emaslind Zoe valis tiimitööd nõudva ülesande ainult siis, kui partneriks oli isaslind Leo, kellega koos oli teda kasvatatud, kuid keeldus koostööst Shangoga.
Leole paistsid meeldivat suuremad ülesande täitmise eest saadavad toidukogused ning ta otsustas alati koostöö kasuks.
See näitab, et lindude otsuseid mõjutas nende isiksus.