1. Kodutu koer, kes vajas lihtsalt sõpra.

Peale seda, kui Miley päästeti prügihunnikust, kus ta oli arvatavasti veetnud juba kuid, sest oli juba liiga nõrk, et iseendaga hakkama saada, muutus tema elu. Küll aga vajas Miley hinge- ja füüsilistest haavadest toibumiseks aega. Kohtumine ujeda Frankiega, kellel oli olnud Miley’ga sarnane saatus — temagi elas tänaval hüljatud koera elu — tõi Miley ellu muutuse. Miley hakkas vaikselt üles soojenema. Tekkis armastav ja soe sõprus, mis aitas mõlemal koeral oma õnnetu mineviku selja taha jätta.

2. Ostukott, mis päästis elu.

Melbourne’i loomakaitseorganisatsiooni töötajad päästsid abitu lambatalle, kes oli liiga nõrk, et ühte sammugi teha. Tallele pandi nimeks Soda Pop ning loomakaitsjad otsustasid tema elus hoidmiseks teha kõik, mis võimalik. Soda Pop oli liiga kartlik, kui tema jalgu üritati toestada, mistõttu tuli leida alternatiivne meetod tallele tasakaalu hoidmise õpetamiseks. Leidlikuks lahenduseks osutuski tavaline korduvkasutatav ostukott, millele lõigati sisse augud jalgade jaoks. Algus oli küll vaevaline, aga head tulemused ei lasknud end õnneks kaua oodata.

3. Arglik koer, kes veetis seitse kuud autode all elades.

Kui organisatsiooni Hope For Paws töötajateni laekus kõne haigest, parklas autode all elavast koerast, ei mõelnud päästjad kaua. Loom vajas kiiresti abi. Südamlikus videos on näha, kuidas päästjad tegid läbi pika protsessi Aaroni usalduse võitmiseks.

4. Siga, kes päästis kitse elu.

Kui loodusretkel olevad mehed märkasid kitse, kelle jalad oli veepõhja kinni jäänud, ei osanudki nad koheselt reageerida. Õnneks oli abi lähemal, kui keegi osanuks oodata — ühtäkki ujus surmasuus oleva kitse juurde siga, kes paari liigutusega hädasolija vabaks päästis.

5. Õnneliku saatusega vasikas.

Tšiilis päästsid loomakaitsjad piimafarmis elanud vasika, keda oleks muidu oodanud vältimatu saatus — vorstiks tegemine. Liigutavas videos on näha, kuidas vasikas uut elu naudib ja päästjatele meeleldi tänu avaldab.

Kahjuks näevad inimesed tänapäeval põllumajandusloomades üksnes tarbeloomi, kelle põhiline väärtus ongi täita inimkonna kõhtu. Tegelikult on ka põllumajandusloomad suutelised nautima oma kohta päikese all ning pakkuma hoolimist ja armastust, kui inimesed vaid neil seda teha laseks.