Los Angeleses Venice beachil asuva veidrike teatri (Venice Beach Freakshow) omanik Todd Ray soetas endale 50 000 dollari eest kahepealise Hondurase piimamao. Praegu 4-aastane Medusa on südinud Floridas ja praeguse omaniku sõnul tahtis ta Medusat alates sellest päevast, mil madu ilmavalgust nägi, vahendab Huffington Post.

Ray on kuulus selle poolest, et tal on kõige suurem kahepealiste roomajate kogu, aga Medusat peab mees siiski oma kogu juveeliks. Medusa on 90 cm pikk ja kahele peale vaatamata, saab ta eluga hästi hakkama. "Transportisin ta kohale Floridast. Kui ma tavaliselt annan madudele nädal aega uue ümbrusega kohanemiseks, siis Medusa oli kohe aktiivne ja tahtis süüa," sõnas Ray.

Oma kogu teisi kahe peaga madusid toidab mees tavaliselt üks pea korraga, paigutades toitmise ajal peade vahele püstise mängukaardi justkui seina. Abinõu on selleks, et mao kaks pead teineteist hammustada või veel hullem - nahka ei saaks.

Medusat toites koges mees, kui ahnelt võivad kaks pead korraga tegutseda. "Kui ma Medusale terve hiire andsin, avasid mõlemad pead suu, parem pea haaras hiirest kinni ja hakkas seda tõmbama. Samal ajal haaras teine pea hiire tagaosast. Ma ei suutnud uskuda, kui kiiresti nad sõid. Hiire keskosani jõudes said pead kokku ja kui toitmisel madu omapäi jätta, võib üks pea teise nahka pista," selgitas Ray.

Mees näitas Medusat publikule esimest korda laupäeval ning loodab, et haruldasest roomajast saab suur tõmbenumber.