Nähtamatute Loomade tiim Poolas soovib ehitada pääsenud naaritsatele täiusliku 60 ruutmeetrise varjupaiga. See oleks esimene taoline koht Poolas, kus on igale naaritsale antud piisavalt elamisruumi. “Varjupaigas hakkab naaritsate heaolu jälgima loomaarst ning nad saavad elada loomulikku naaritsaelu: süüa, ujuda ja lõbutseda,” ütleb Nähtamatute Loomade fundraiser Triin Lutsoja.

Varjupaiga loo keskmes on naarits nimega Nora. Nora sündis karusloomafarmis, see tähendab, et oma esimesed elukuud veetis ta kinnises kitsas puuris, saamata joosta ega ujuda. Ta sattus sageli kaklustesse oma stressist agressiivseks muutunud puurikaaslastega, kuid tal ei olnud võimalik kuhugi põgeneda. “Tema vigastused jäid sageli ravimata, mis põhjustas talle valu. Imekombel õnnestus meie tiimil Poolas ta sealt päästa ning nüüd soovimegi talle ja teistele pääsenud naaritsatele ehitada turvalise kodu,” ütleb Lutsoja.

Naarits Nora ja tema sõprade uue kodu ehitamise toetuseks saab annetada kampaania kodulehel kuni 22. märtsini. Vaata SIIT.

Loomakaitseorganisatsioon Nähtamatud Loomad tegeleb farmiloomade heaolu parendamise ja kannatuste vähendamisega, pakkudes praktilisi ja efektiivseid lahendusi. Organisatsioon tuleb inimestele ja ettevõtetele poolele teele vastu, et aidata neil häid otsuseid langetada ja tunnustab neid ka väikeste sammude eest loomasõbralikuma ja jätkusuutlikuma tarbimise poole.