Eesti Metsloomaühingu hoole alla sattus rebasekustikas Lääne-Virumaalt, kes oli juba vabatahtliku kohale saabudes nii kehvas seisus, et samal hetkel lõpetas tema süda töötamise. Rebasepoisi jäsemed olid kanged ja keha külm. 17 minutit kestnud teekonnal kliinikusse tegi vabatahtlik loomale südamemasaaži ja suust-suhu hingamist.


Vahetult enne kliinikusse jõudmist liigutas rebaselaps oma saba ja näitas esimesi elumärke. Hingamise toetamiseks paigaldati talle hapnikumask ja pärast paari tunnist soojendamist hakati manustama füsioloogilist lahust mineraalide hulga taastamiseks kehas.

Kella viie ajal tuli rebasepoissi uuesti elustada, lisaks on tal endiselt abiks hapnikumask, misjärel ta keha uuesti soojenes.

Kell 18:45 ütles arst et, rebasekutsika kops vajus kokku ja ta vajaks hingamisaparaati, sõitu suuremasse kliinikusse ta aga üle ei elaks. Loomalaps pandi sooja, lisati hapnikukogust ja süstiti veel naatriumkloriidi.

Hilisõhtul saabus aga kõigi abistajate kurvastuseks sõnum: rebasepoiss ei pidanud vastu ja suri.

Eesti Metsloomaühing on vabatahtlikul tegevusel ja vaid annetuste toel toimiv ühing, seetõttu on meile igasugune toetus väga oluline!

Metsloomade aitamiseks vajalikke kulusid saad aidata meil maksta helistades:
Nr 9009933 – annetad 5€
Nr 9009955 – annetad 25€
Kuula palun kogu jutt ära, sest muidu annetust ei toimu!

Toetuse võib saata ka pangakontole:
EESTI METSLOOMAÜHING, EE952200221067573100
SWIFT/BIC kood: HABAEE2X
Selgituseks: "Metsloomade abistamiseks!"