10. Honky ja Tonky (Reese Witherspoon)

Wikimedia.org

Kauaaegse loomasõbrana on parima näitlejanna Oscari võitja (Walk the Line, 2005) kogunud endale lemmikloomadest muljetavaldava ja mitmekesise kollektsiooni. Hetkel on ta perenaiseks kahele seale, kolmele kitsele, 20 kanale, kolmele koerale ja isiklikule ponile. Ja siia nimekirja pole hetkel veel lisatud Honkyt ja Tonkyt, tema armsa välimusega, aga tülikaid eesleid.

9. Hannah (Britney Spears)

Twitter

Kui otsite Twitteris nime “Hannah Spears”, leiate populaarse profiili (@HannahSpears), mis kuulub koerale. Selle omanikuks on Britney Spears‘i Yorkshire’i terjer Hannah, kes tegi oma Twitteri debüüdi 2012. aastal ja on sellest ajast üksnes kuulsust juurde võitnud.

8. Max (George Clooney)


George Clooney viitas kunagi oma sõprusele siga Maxiga, kes suri 2006. aastal 18-aasta vanusena, kui “oma siiani kõige pikemale suhtele”. Olgu siis naljatamisi öeldud või mitte, aga nende duot kirjeldati kui “lahutamatut”. Maxil oli Clooney seltsis igatahes hea elu - ta jalutas oma omaniku filmivõtete ajal võtteplatsil ringi, veetis aega kahekordse Oscari-võitja magamistoas ja võeti kaasa isegi John Travolta eralennukile.

7. Moby ja Sheba (Nicolas Cage)


Uskuge või mitte, aga Nicolas Cage‘i albiinost kuningkobrad pole mitte kõige imelikumad loomad, kes ekstsentrikust näitlejal olnud on. Too tiitel läheks ilmselt kaheksajalale, kellele Cage mõnda aega kodu pakkus, enne kui mõistis tolle tigeda ja antisotsiaalse eluka potentsiaalset ohtlikkust. Siiski on Moby ja Sheba piisavalt veidrad, et selles nimekirjas oma kohta väärida.

6. Choupette (Karl Lagerfeld)

Pixabay.com

“Choupette” kõlab peenelt ja tundub, et saksa moelooja Karl Lagerfeldi armastatud birma kassile on omased kõik selle nimega sobivad kapriisid. Choupette saab kõikjal punase vaiba väärilise kohtlemise osaliseks. “Hellitatud kiisu” eest hoolitsevad kaks toatüdrukut. Tema omanik on aga loomakesest nii võlutud, et rääkis kord avameelselt CNN-i telekanalis, kuidas talle meeldiks oma kassist sõbraga abielluda.

5. Floyd (Miley Cyrus)

Instagram

Miley Cyrusi fännid õppisid ta siberi huskyt Floydi arvukate piltide ja videote kaudu üsna hästi tundma. Pärast koera surma Bostonis antud kontseril oli Cyrusel raskusi oma tunnete kontrollimisega, kui ta rääkis, mida Floyd tema jaoks tähendas ja kuidas lemmiku lahkumine talle haiget tegi.

4. Tuvid ja Tiigrid (Mike Tyson)

Wikipedia.org

Võib-olla kõige vähem üllatav prominent oma veidrate lemmikloomaeelistuste poolest on Mike Tyson. Oma pöörasusega tuntust kogunud poksilegendile kuulusid aasta jooksul kolm valget bengaali tiigrit ja nüüd kasvatab ja treenib ta umbes 350 tuvi Paradise Valleys, Phoenixi kõrgklassi eeslinnas.

3. Baby Luv (Paris Hilton)

Wikipedia.org

Baby Luv on hotelliketi pärijanna Paris Hiltoni lemmiklooma kinkajou. Kes on üldse kinkajou? Need on pesukarude perekonda kuuluvad öise eluviisiga vihmametsades elavad imetajad ja ehkki väga nunnud, ei saa nendest mitte alati parimat lemmiklooma. Hilton on seda kahel korral oma nahal tunda saanud. Kõigepealt tegi California osariik talle hoiatuse eksootilise ja ebaseadusliku loomaliigi koduspidamise kohta ja seejärel hammustas Baby Luv teda ennast, nii et perenaine pidi sõitma haiglasse teenanuse süsti tegema. Varem on Hilton kasvatanud kahte Chihuahuat ja tuhkrut.

2. Bo ja Sunny (Barack ja Michelle Obama)

Wikipedia.org

Bo, kahest portugali veekoera vennast vanim, saabus Valgesse Majja kingitusena. Sunny liitus aga klanniga paar aastat hiljem. Ehkki Obamad tahtsid alguses võtta lemmiku varjupaigast, pidid nad lõpuks arvestama oma allergilise tütre Malia vajadustega.

1. Kitty Purry (Katy Perry)

Wikipedia.org

Kitty sattus prožektorite valgusvihku oma perenaise videos “I Kissed A Girl”. Kitty osaleb sageli kontserdite järgsetel kohtumistel, saades pea samasuguse tähelepanu osaliseks nagu staar ise!

Allikas: The Richest