Fernandez-Chavez ei õpetanud säärast trikki koerale kunagi. Ta on seda iseseisvalt tegema õppinud.

Enne, kui Loubie inimesi kallistama hakkas, tahtis ta kõigile tervituseks käppa pakkuda. Seesugune traditsioon algas umbkaudu 2014. aasta sõbrapäeva paiku, peale seda, kui Fernandez-Chavez oli just oma elukaaslasest lahku läinud.

"Ta sitsis ja haaras käppadega minu käe järgi, seejärel asetas ta elegantselt oma esikäpad risti," meenutas Fernandez-Chavez. "Ma mäletan, kuidas sõpradega naljatlesime, et vähemalt on mul keegi, kelle käest sõbrapäeval kinni hoida."

Käpa andmine sai üsna pea Loubie kõige meelepärasemaks tervitusviisiks ja ta tegi seda alati, kui omanik temaga New Yorki tänavatel jalutamas käis.

"Sellest ajast peale tahtis ta igal jalutuskäigul oma käppa pakkuda," räägib Fernandez-Chavez. "Ta sitsis, asetas ühe käpa graatsiliselt üle teise ja vaatas ringi nagu tõeline daam. Möödujad pöörasid pilgud alati meie poole ja kommenteerisid, kui armas ta on."

Mõni aasta hiljem hakkas Loubie oma armastust teisel viisil välja näitama. Ta hakkas inimesi kallistama.

"Selle asemel, et käppa pakkuda, sättis ta end minu jalgade lähedusse, sitsis ja seejärel mässis oma esikäpad minu jalgade ümber," räägib Loubie omanik. "Ma mõtlesin endamisi, kui kahtlane see välja võib näha, kuid ma ootasin ja vaatasin, mida Loubie teha plaanib." Loubie kallistas ja kallistas ning ei plaaninudki seda lõpetada.

Ei läinud kaua aega mööda, kui Loubiest sai sotsiaalmeedia staar ja inimeste vaieldamatu lemmik.

Loubie ei kallista siiski päris igaüht. Ta kallistab inimesi, kel tekib temaga side," räägib omanik. "Mõnikord jooksevad inimesed meile ligi ja küsivad koeralt kalli, kuid ma ütlen neile alati, et ilmselt Loubie ei tee seda, sest tal on vaja inimesega kõigepealt tuttavaks saada, kuid kui ta kellegi kõrvale juba maha istub, siis suure tõenäosusega kallistab ta teda varsti."

Loubiele tundub kallistamine meeldivat. Ta ei teeks seda, kui talle see tegevus vastumeelne oleks. Keegi ei käsi teda kunagi. On näha, et ka inimestele meeldib selline südantsoojendav tähelepanuavaldus. "Tore on vaadata, kuidas inimesed nägu naerul minema jalutavad," kommenteerib omanik.

Allikas: The Dodo