Jäär
Vahet ei ole, peaasi, et tal ülimalt palju energiat oleks!

Sõnn
Kilpkonn. Ta liigub aeglaselt, ei vaja liialt tähelepanu ning ei kakle oma omanikuga toidu pärast. Ideaalne kaaslane ühele sarvilisele sõnnile!

Kaksikud
Rääkiv papagoi. Ilmselt ei ole vaja pikemat selgitust, miks see tähemärk enda juttu topeltkoguses kuulata soovib...

Vähk
Ülimalt hoolivale Vähi tähemärgi esindajale ei ole oluline, milline tema loomake on. Peaasi, et ta võimalikult palju hoolt ning armastust vajab.

Lõvi
Kas siin on üldse küsimust? Loomulikult peab lõvi lemmikloomaks olema uhke, suursugune ja ilus kaslane. Peaasi, et ta ainult diivanil oma omaniku lemmik pikutamispaika endale hõivama ei hakka!

Neitsi
Nii.. Neitsi lemmikloom peab ärkama kell 7:30, seejärel sööma ja 7:45 väljas jooksuringil käima. Kell 10:00 peaks ta jalutama poodi ning sealt need kaheeurosed kurgipurgid ostma. Ilmselt tasub robotite poole vaadata.

Kaalud
Milline võiks olla Kaalude lemmikloom? See on hea küsimus. Ühest küljest on ju koerad toredad, nad on aktiivsed ja ustavad. Teisest küljest jälle on kass rohkem iseseisvam. Ei teagi, kumba valida. Mida sina teeksid?

Skorpion
Salapärane, müstiline ja ettearvamatu kass!

Ambur
Hobune. Siin pole kahtlustki. Peaasi, et sellel noorel täkul ainult piisavalt energiat oleks!

Kaljukits
Kas ma pean looma eest maksma?

Veevalaja
Hamster. Esiteks saab sel juhul üles seada korraliku puuri, milles on kolm erineva funktsiooniga toru ja kaks erineva kiirusega jooksuratast. Iga tunni aja tagant mõõdab ka energiasensor hamstri aktiivsust.

Kalad
Ainuõige valik on hankida kalad. Nendega ei juhtu midagi, kui omanik nad nädalaks või paariks ära unustab. Või kui juhtub, siis on vähemalt neid lihtne asendada.