Koerte omanik Carol Jordan leidis postiljoni käsitsi kirjutatud mureliku kirja, milles seisis, et Jordani kaks koera ronisid vargsi postiljoni autosse, samal ajal, kui postiljon ise posti postkasti viis.

Koerad leidsid postiljoni lõunasöögi ja varastasid sealt tema munavõileiva ning mõned porgandid. Postiljon ei paistnud pahane olevat, küll aga tundis ta koerte tervise pärast muret ning otsustas omanikku juhtunust teavitada.

Jordan oli postiljoni kirjast niivõrd liigutatud, et otsustas talle vastata ja oma koerte ulaka teo pärast vabandada. Lõunasöögist ilma jäänud postiljonile ostsis ta tänutäheks 20-dollari väärtuses Subway-nimelise kiirtoidukoha kinkekaardi ja jättis selle koos väikese kirjakesega postkontorisse.

“Nad lihtsalt ei suuda sellele instinktile vastu panna,” sõnas Jordan. “Me ei satu neile kunagi peale, vaid märkame segadust alles, kui pahandus on juba tehtud. Bear ja Bull ei kahetse muidugi midagi, mida nad teevad! Nad näevad küll süüdlaslikud välja, kuid seejärel läheb mäng täie hooga jälle edasi."

Koerad jäävad ikkagi koerteks.

Allikas: 9gag.com