See tähendas, et Pepi sõi tervelt kolm nädalat vaid Purina ONE BIFENSIS® Sterilcat’i veisemaitselist kassitoitu ja näitas kõigile, kuidas see temast veel ilusama ja tervema kiisupiiga tegi. Plaan paigas, toit söödud ja tulemused järgmised.

Esimene nädal

"Pepi on lausa väga hea isuga Purina ONE’i toitu söönud. Alguses ei pannud nagu muutusi väga tähelegi, kuid pärast seitset päeva on silmnähtavalt märgata, et kass on kuidagi elavam ja teotahtelisem. Lisaks hüppab ta nüüd veel rohkem riiulite otsa ja mõtleb, kuidas plaanid A, B ja C ellu viia.

Aga välimuses ei ole hetkel väga palju muutusi olnud. Eks järgmisel nädalal oskab juba täpsemalt rääkida..."

Pärast sellise kirja saamist teadsime kohe, et kolme nädala test on saanud hea alguse, sest ka Purina ONE’i enda testid on näidanud, et esimesel nädalal on lemmiklooma isu parerm ja tal jagub rohkem energiat. Seejärel ootasime juba huviga teise nädala raportit.

Teine nädal

"No tere taas. Järjekordne nädal on möödunud ja nüüd saame juba muutustest rääkida. Nimelt on meie kassipiiga liivakastis eelnevate tegudega võrreldes palju suurem kord. Kõik on väiksem ja vähem vedel.

Lisaks tundub ka Pepi olukorraga täitsa rahul olevat.”

Just nõnda arvasime ka meie. 14 päeva uut toitumist annab kassile piisavalt aega, et oma seedimine uude suunda juhtida. Nüüd ootasime kolmanda nädala raportit suure elevusega, sest see peaks rääkima juba silmnähtavast muutusest.

Kolmas nädal

“Nonii. Nüüd sai meil ka kolmas nädal tehtud. Esmalt võin öelda, et eelnevatel nädalatel toimunud muutused on jätkuvalt olemas ja eks see uus toit talle pigem ikka head teeb.

Teisalt ei ole ma aga päris kindel, kas meil on tegemist talvekasukaga või selle kolme nädala katsega, kuid Pepi kasukas on selle viimase nädala jooksul mõnusalt siidiseks ja pehmeks muutunud. Või noh pehmemaks. Eks ta oli mul ka enne ilus kassipiiga.”

Tundub, et meie väike eksperiment on olnud edukas. Pepi seedimine on paranenud ja isegi kasukas kaunimaks muutunud.

Aga kuna ükski töö ei tohi jääda tasuta, siis saatsime Küllile ja Pepile tänutäheks nende uut lemmikut, Purina ONE BIFENSIS® Sterilcat’i veisemaitselist kassitoitu ja julgustasime seedimist parandavat toitu edasi sööma.

Kui ka teie soovite oma nurrumootoriga Purina ONE BIFENSIS® kolme nädala testi alustada, siis saate sellest lähemalt lugeda SIIT.

Jaga
Kommentaarid