Naised on teadupärast nõudlikud. Restoran, lilled, kallid kingitused - see on kõik, mida naised tahavad ja rohkemgi veel. Lemmikloom ei nõua midagi, temal on hea meel isegi selle üle, kui sa talle oma vanast sokist mänguasja meisterdad.

Sinu koeral või kassil ei ole terve päev rikutud ega elu otsas kui Stockmanni Hulludelt Päevadel müügil olnud soodsa hinnaga brändikleidid enne otsa said, kui tema jaole jõudis.

Kindlasti oled märganud hommikuti loppis näoga naist salaja vannituppa hiilimas ja mõni aeg hiljem palju kenama välimusega kaunitari sealt väljumas? Lemmikloom ei varja oma tõelist nägu ega ei hiili salaja end vannituppa meikima - tema on oma näokarvade värvimustri ja vurrudega väga rahul!

Püüa vaid oma koerale või kassile rääkida kaaluprobleemidest või parasjagu moes olevatest dieedinippidest - ta vaataks sind lihtsalt mõistmatu pilguga. Naine aga muust ju ei räägigi…

Lemmikloom ei ole paranaoiliselt kahtlustav kui mõni naistuttav sulle helistama juhtub. Ta ei sobra sinu telefonis kui sa parasjagu wc-s istud või köögis pannil muna ringi keerad.

Lisaks eelmisele punktile ei räägi sinu lemmikloom sinu naistuttavatest halvasti. Ta lihtsalt aktsepteerib neid kui osana sinust. Sinu lemmikloomal on veel eriti hea meel, kui sa mõne neist külla kutsud ja ta sinu lemmikule mõned minutid palli visata viitsib.

Lähme jalutama? Auh-auh! Lemmikloom on alati valmis õue minema. Ta lausa ootab ukse juures ja ootab, et saaks koos sinuga värsket õhku hingama minna. Naine? Kõigepealt on vaja teha meik, siis riided ja leida riietusega klappivad jalanõud. Nii ei jõuagi korteri välisuksest kaugemale!

Arvatavasti ei meeldi lemmikloomale sinu pikad tööpäevad, kuid iialgi ei hakka ta sinu kallal tänitama kui oled kauemaks tööle jäänud.

Kindlasti ei koristamine sinu lemmiktegevus. Lemmikloom saab sellest aru - ta ei hakka hädaldama, et ei jõua korraga tööl käia, triikida ja pesu pesta.

Ämmadest räägitakse õuduslugusid. Lemmikloomaga koos elades võid rõõmus olla - see osake elust jääb sul lihtsalt tundmata!

Lugu, millele mehed vastavad on siin