Sa pead ennast kassiinimeseks?

1. Oled nutikas ja intelligentne, kuid sinus on peidus ka intovert, keda kohustuslikud sotsiaalsed suhted pigem kurnavad. Sul on võime teha oma elu huvitavaks, suutes vahetevahel ka "kastist välja" mõelda ja veidike reegleid rikkuda.

2. Väärtustad ja hindad kunsti, sul on hea loovus ja kujutlusvõime.

3. Kassiinimestel on suurem kalduvus neurootilisusele. Sul on soodumus kogeda ärevust, tujukust ja ka negatiivsed emotsioonid võivad sinus üsna tugevalt võimenduda. Oled ka stressi osas tundlikum ja väikesemadki tagasilöögid võivad sind kergemini rivist välja viia.

4. Kassiinimesed ei ole ülearu võistlushimulised. Mõnes olukorras iga hinna eest võidu saavutamine ei ole alati sinu esmane valik.

Sa pead ennast koerainimeseks?

1. Oled pigem ekstravert, kes lausa naudib seltskonda ja kes leiab kergesti uusi sõpru ja tuttavaid. Uued kogemused ainult rikastavad sind ja sa ei karda pea eest tundmatusse hüpata. Koerainimeste seas on ka palju tõelisi väsimatuid seltskonnahingi.

2. Koerainimesed on eesmärgikindlad ja oma tegevustes tulemustele orinteeritud. Sinu kohusetunne ja distsiplineeritus aitab liikuda valitud suunas ja saavutada raskemadki eesmärgid. Sulle meeldib koostada nimekirju ülesannetest, mis tegemist vajavad ja juba täidetud ülesanded nimekirjast maha kriipsutada.

3. Koerainimestele on omane suurem võistlusjanu ja olukorras, kus kassiinimene oleks võib-olla juba alla andud, jätkad sa visalt eesmärkide poole rühkimist.

4. Väiksemates inimgruppides kipuvad koerainimesed olema rohkem domineerivad kui kassiinimesed.

Allikas: Psychologytoday.com ja Bustle.com