Lemmik magab sinu rinnal

Teie läbisaamine on väga hea. Sinu lemmik usaldab sind, sest teab, et sa mõistad teda. Uinak sinu rinnal palub talle võimalust olla sinu lähedal, sest sina oled tema kõige armsam inimene. Kui veedad pikad päevad tööl või pead muudel põhjustel kodust ära olema, siis ühine uneaeg võimaldab teil koos olla ja teineteist energeetiliselt laadida.

Mõnulev magamisasend - kere pikalt väljasirutatud

Kui sinu lemmik voodis või diivanil end niimoodi välja sirutab, et sulle üldse ruumi ei jäta, paljastab see, et teie omavahelises suhtes on tegemist väikese ja sõbralike jõumängudega. Oma kerega laiutamine on sinu lemmiku armas ja sõbralik viis sulle teada anda, et tema juhib teie ühises kodus vägesid. Tegelikult sa tead ju väga hästi, et hoopis sinul, kui toiduhankijal on pere juhtimise ohjad, kuid vahel võib lasta oma lemmikul ka teistmoodi arvata. Peaasi, et see talle heameelt valmistab.

Lemmik kallistab sind magades

See on tema poolt puhas kiindumuse väljendus. Kui sul on oma neljajalgse sõbraga hea läbisaamine, armastab ta sulle näidata, kui ta palju sa tema jaoks tähendad. Näiteks hõõrub kass end vastu sinu jalga ja koer nuhutab sind sõbralikult ninaga. Aga uneajal näitavad loomad oma kiindumust kallistamisega. Siinjuures on väga oluline, et sinagi näitaksid välja, kui väga sa oma lemmikust hoolid.

Ta magab sinu peas või keset nägu

Teie omavahelises suhtlemises on mõningad lahendamist vajavad probleemid või kitsaskohad. Ehkki oled oma lemmikuga igati rahul ja tema sinuga, ei ole te alati ühel lainepikkusel. Võimalik, et tegemist on mõningate pingetega. Näiteks oled teda tahtmatult solvanud ja alandanud. Aga pole viga - pole olemas suhet, mida ei saaks hea tahtmise korral parandada. Mõnus mäng, sügamine kõrva tagant või maitsev maius aitab alati!

Magate külg külje kõrval

Olete võrdsed partnerid. Koer arvab, et sina oled tema koerast sõber ja sinu jaoks ta ongi peaagu inimene, ainult, et ta ei oska rääkida. Sama kehtib ka kassi puhul.

Jalasoojendaja

Kui lemmik tavatseb sinu jalgadel magada, siis arvab ta, et hoopis tema peab sinu eest hoolt kandma. Lisaks sellele, et nad muidugi (enda arvates) kogu majapidamist juhivad, on nende ülesanne hoolitseda, et sinul kõik hästi oleks. Võid end õnneseeneks pidada - oled saanud endale suurepärase lemmiku!

Allikas: Littlethings.com