Näitleja Audrey Hepburn, kes sai maailmakuulsaks tänu filmile ''Hommikueine Tiffany juures’’ pidas kodus hirvetalle. Loomakese saamislugu oli järgmine: 1959. aastal toimusid filmi ‘'Roheline häärber’’ võtted, mille stseenides kasutati ka paari hirvetalle. Selleks, et näiteja loomadega paremini kohaneks ning need omakorda temaga, soovitati Hepburnil üks hirvedest koju viia. Väike hirvetall hakkas näitlejale kohe meeldima. Õnneks oli tunne vastastikune ja hirvekesest nimega Pippin saigi Hepburni lemmikloom, kes tavatses magada vannis või siis näitleja voodis.

Näitleja Leonardo DiCaprio soetas endale 2010. aastal kilpkonna, kes võib kaaluda kuni 90 kilogrammi. Ostes oli loom 10 aastat vana. Ei teagi, kas mees sellega ka arvestas, et lemmikloom võib temast kauem elada  - nimelt elab kilpkonn kuni 80-aasta vanuseks! 

Rock’n'rolli isa Elvis Presley pakkus mõnda aega ulualust kängurule. Selle omapärase kingituse tegi Presleyle agent Lee Gordon 1950ndatel aastatel. Enda sõnul oli kingitus mõeldud naljana. Ehkki rokitaat Elvisele kingitus väga meeldis, andis ta looma mõne aja pärast siiski Memphise loomaaeda.

90ndate alguse noorteseriaalist ''Beverly Hills, 90210.'' tuntuks saanud Tori Spelling peab kodus kana. See pole aga mitte tavaline suline, vaid pehmete ja eriti kohevate sulgedega bantami kana. Nagu lemmikule kohane jagab kana näitlejannaga voodit ning naudib muidki hüvesid, mis kooselu kuulsusega pakub. 

Hugh Hefner, kes on eelkõige tuntud kui ajakirja Playboy ektsentrikust väljaandja, peab oma kodus mitmeid loomi ja linde. Huvitavam isend, kes tema koduses loomaaias ringi patseerib, on flamingo nimega Stella. Stellal on palju liikumisruumi - ta saab sulistada tiigis ja jalutada päevad läbi murul. Ainus, keda Stella ei armasta, on aednik, kes müriseva lehepuhuriga aeg-ajalt territooriumi puhastab.

Šimpans nimega Bubbles pakkus seltsi Michael Jacksonile. Varalahkunud laulja ostis looma 1980ndate alguses ühest Texase laborist. Šimpans sai samuti kuulsusesärast osa - ta reisis lauljaga kaasas maailmatuneel, Jaapanis joodi teed koos Osaka linnapeaga ja magas Jacksoni magamistoas. Loom muutus viimaks agressiivseks ning leiti, et Bubbles on seltsiloomaks sobimatu. Viimaks toimetati ahv toimetati ühte Floridas asuvasse primaatide varjupaika.